Буковинські даішники другі серед найкращих

6 екіпажів та 13 буковинських працівників ДАЇ прибули цими днями з патрулювання у Львові та Києві. Міліціянти слідкували за безпекою руху під час чемпіонату Євро-2012. Головний міліціонер Буковини Микола Харабара нагородив їх за професійне виконання своїх обов’язків. Тим паче, що Управління державної автомобільної інспекції посіло 2-е місце серед усіх областей України за професійність виконання своїх службових обов’язків.

«Мажори» під контролем

– Усі наші патрульні автомобілі обладнані приладом «Візир», – розповів Анатолій ДРОНЬ, старший інспектор з особливих доручень відділу дорожньо-патрульної служби УДАЇ в Чернівецькій області. – За його допомоги в режимі «автопатрулювання»  працівники ДАІ виявляють та припиняють нехтування правил дорожнього руху. Цей пристрій фіксує порушення швидкісного режиму, обгону, проїзду перехресть тощо. При виявлені таких ситуацій в інспекторів залишається фото- і відео фіксація, тому водій не може потім її оскаржити,

А ще у планах до кінця цього року забезпечити усі 5 постів, розміщених на кордонах нашої області, додатковими приладами спостереження за дорожнім рухом, яке би дозволяло виявляти не тільки порушення правила,  а й транспорт, який перебуває в угоні ,  а також контролювати весь транспортний потік, який в’їжджає та виїжджає на Буковину.

За словами генерала ХАРАБАРИ, працівники ДАІ знизили тиск на учасників дорожнього руху і переймаються не «копійчаними автами», а першочергово звертають увагу на  «мажорів». Завдяки цьому скарг на працівників ДАЇ стало значно менше.

85 камер спостереження

За словами начальника УМВС в Чернівецькій області, за водіями у Чернівцях спостерігають 85 відеокамер. Зображення надходить до Управління державної інспекції. Зокрема, камери встановлені на площах Турецької криниці та Соборній, біля  старого кладовища на вул. Руській, біля Годилова, стадіону «Буковина» та парку ім. Шевченка.

Любов КАФАНОВА, «Версії»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *