Астропрогноз на жовтень 2010

Йдіть на компроміси, але нічого не забувайте!

Фінанси

Може, в найгіршому фінансовому стані опиняються Риби: гроші не надходять і грати не можна. На грані екстриму фінанси Близнюків: значні покупки доведеться відкласти. Працелюбність Овнів, Тельців і Раків винагороджується, але доведеться повертати борги чи робити незаплановані витрати. Зменшити апетити та виходити з фінансових можливостей радимо Левам. Дівам у скрутну хвилину допоможуть рідні, Водолії знайдуть якийсь інший вихід, але обом знакам не радимо затівати сумнівні оборудки. Терези можуть дозволити собі розумний ризик, тільки не обговорюйте ні з ким свої дії. Скорпіонам і Козерогам варто пошукати нових джерел доходу, є шанс отримати давні платежі. Стрільцям слід розумно витрачати гроші, навіть коли вони як з неба звалилися.

Кар’єра, робота

Овни нарешті визначаться з партнерами, але треба вчитися компромісам. Тельцям заважатимуть незакінчені справи, виринають забуті обіцянки. Близнюки ретельно планують і в них усе вдається – крім розваг. Ракам, Терезам і Скорпіонам доведеться мало не воювати на користь справам і шукати нетрадиційних рішень. Леви дуже рухливі, але варто б знати, чого хочуть, і берегти репутацію. Визначитися допоможуть старі зв’язки. Діви знайдуть серед давніх партнерів таємних недоброзичливців. Усе здолають, якщо виконуватимуть обов’язки. Стрільці здатні гори звернути, але доведеться вибирати: на роботі чи в особистому. Козерогам не варто затівати нові справи, але в тому, що є, слід відстоювати власні інтереси. Амбіції Водоліїв не співпадають з можливостями. Допоможуть зібраність, відповідальність, схильність до навчання. Розбірливими у ділових зв’язках варто бути Рибам.

Кохання, родина

Овнам, Левам, Стрільцям не варто ображатися на жарти, натомість слід уникати романів на стороні й конфліктів з дітьми. Тельці повинні з’ясувати, чого не вистачає їхнім половинкам, та уникати одноманітності. Близнюкам доведеться пережити бурхливі події та проблеми з родичами. Ракам і Дівам вдома незатишно, хочеться романтики, флірту. У домашніх справах краще дослухатися до старших. Терезам не варто надовго залишати рідних без уваги. Натомість слід шукати порозуміння. Скорпіонам в особистих стосунках слід брати ініціативу на себе, а вдома виконувати свою частину обов’язків. Козероги та Водолії можуть пережити всю гаму почуттів від ревнощів до гармонії – остання утвориться, коли дослухатимуться до партнера. Рибам можна зважитися на кардинальні зміни. У стосунках з рідними варто зняти рожеві окуляри: виявиться обман. Усім знакам: більше уваги дітям і не забувати про свята.

Оселя

Овнам і Близнюкам час зробити нарешті вдома те, що давно відкладали. До Тельців, Раків та Скорпіонів навідається ідея кардинальної перебудови: можна затівати все що завгодно. Левам і Стрільцям радимо не «відкручуватися» від загальних сімейних справ, але не виступати з ініціативою, бо доведеться самим і виконувати. Дівам сприятливий час для пошуку нового житла. Терези можуть навчатися ремонтних навичок і тим здешевити переобладнання оселі. Козерогам і Водоліям не варто затівати ремонт «назло» родичам: нічого доброго не вийде. І тільки Риби романтично зітхатимуть, поглядаючи на стелю: «Час ремонт робити!..».

Здоров’я

Усім знакам рекомендуємо зміцнювати імунітет, вести здоровий спосіб життя, не набирати ваги, виключити алкоголь. Займатися спортом, але не перевантажуватися. Лікуватися травами.

Овни та Тельці не дуже піддаються на зміни погоди, але підступає хандра та підводять болі в попереку та суглобах. Рятують вітамінне харчування, соки, нежирне м’ясо та риба, масаж. Близнюкам і Ракам час для обстежень і профілактики; не перевантажувати нирки і не міняти лікаря. Леви та Діви повинні уникати переохолодження й травм, «дружити» з часником та цибулею. Дівам, Козерогам, Водоліям «світять» загострення хроніки: приймати мікроелементи та вітаміни за порадою лікаря. Терезам уникати оздоровчих процедур і рентгену, а в день народження берегти сили і не дратуватися. Скорпіони ризикують, затіваючи експерименти із зовнішністю. Можливі ще й проблеми із травленням, надто ж при нерегулярному харчуванні. У Стрільців та Риб недолік – потяг до самолікування. Допоможе емоційна рівновага. Тельцям, Левам і Терезам варто бути обережними за кермом.

Алла ЧУЖИНСЬКА, астропсихолог, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *