На Буковині – новий начальник Управління ДАІ?

IMG_8425

Ще вчора увечері з неофіційних джерел стало відомо, що сьогодні на Буковині представлять нового начальника УДАІ в Чернівецькій області. Жодних офіційних повідомлень з цього приводу не було, журналістів не запрошували, усе відбувалося цілком таємно. Та незважаючи на це, сьогодні, о 13.00, під обласним управлінням ДАІ, де мали представити нового начальника відповідно до наказу міністерства внутрішніх справ, його уже чекали кілька десятків протестувальників –ветерани правоохоронних органів, директори автошкіл, перевізники та й просто небайдужі до порядку на обласних дорогах люди. Вони були категорично проти  проти його призначення. Активісти і журналісти чекали новоспеченого начальника Управління ДАІ Буковини понад 3 години. Прибув Володимир Семенина, т.в.о. начальника управління ДАІ у Чернівецькій області, о 16.20, і не до управління ДАІ, а до будівлі обласного УМВС. Та активісти перестріли його тут і не пустили до керівництва  УМВС України у Чернівецькій області.

Спілкуючись з журналістами, Володимир Семенина зізнався, що не сподівався на такий«дружній» прийом. Він також розповів, що працював на керівних посадах у Львівській та Тернопільській областях. Після того, як президентом став Янукович, він пішов з внутрішніх органів. Тепер , після зміни влади в країні, вирішив поновитися і служити Україні.

Поки ми спілкувалися з новим очільником ДАІ Буковини, 4 представники від протестувальників обговорювали ситуацію з начальником обласної міліції. Невдовзі вони вийшли з радісним вигуком: «Ура! Ми перемогли!». Вони повідомили, що Міністерство внутрішніх справ України відкликає наказ про призначення Володимира Семенини, і т.в.о. начальника УДАІ в Чернівецькій області залишається Вадим Сушинський.

Пізніше з будівлі вийшов начальник УМВС України у Чернівецькій області Валерій Зінченко. На моє прохання підтвердити чи спростувати інформацію щодо відкликання наказу про призначення Володимира Семенини т.в.о. начальника УДАІ в Чернівецькій області, Зінченко відповів, що всі коментарі з цього приводу надасть завтра. Отож, завтра стане відомо, хто т.в.о. начальника УДАІ Буковини – Семенина чи Сушинський.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

 

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *