«Я йшла до своєї першої виставки 10 років»

У галереї «SweetАрт-Знання» працює виставка живопису «Без початку та кінця» молодої чернівецької художниці Мар’яни Романюк.

– Цю виставку ми готували вісім місяців, – каже директор галереї Наталія Богомаз. –  У лютому ми організували проект «Март» – на  підтримку молодих художників. Взяти у ньому участь уже зголосилися митці із Харкова, Ужгорода, Львова та Києва. Презентацію цього проекту почали з виставки робіт молодої чернівецької авторки Мар’яни Романюк – дуже творчої, глибоко мислячої художниці. Їй є що сказати про життя, про те, яким воно є. Адже цій талановитій дівчині воно дається дуже непросто…

Мар’яна Романюк закінчила художнє училище №5, від 2002 року брала участь у різних, спільних з іншими художниками імпрезах. Проте організувати свою першу персональну виставку їй удалося лише зараз. Допомогли друзі Мар’яни та туристи з Канади, Франції, Голландії, Австрії тощо. За зібрані гроші були придбані матеріали для написання картин – полотно, фарба, пензлі, підрамники… І протягом восьми місяців Мар’яна написала близько 30 полотен, які демонструються нині на виставці.

Ігор КОНСТАНТИНЮК, «Версії»

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *