RespublicaFEST поверне вартість квитків еко-френдлі відвідувачам

За прикладом найкращих європейських фестивалів, RespublicaFEST стане флагманом екологічного руху в Україні. Цього року фестиваль запускає кілька пілотних проектів на зменшення негативного впливу масових заходів на навколишнє середовище і кількості сміття на фестивалі.

Вперше в Україні фестиваль започаткує використання депозитної тари на фудкортах. Тобто всі люди, які купуватимуть на фестивалі напої, будуть вносити «депозит» за склянку з жорсткого пластику. За бажання її можна наповнювати напоєм безліч разів у будь-якому баріфестивалю. А наприкінці фестивалю склянку можна буде здати, отримавши свій депозит назад. По-друге, відвідувачі, що оселяться у кемпінгу, зможуть повернути частину грошей за квиток на фестиваль. Під час видачі фестивальних браслетів кожний мешканець кемпінгу отримає сміттєвий пакет. Якщо відвідувач після закінчення фестивалю поверне його із своїм сміттям, а не залишить його валятись в кемпінгу, йому повернуть частину вартості квитка готівкою..

Крім того, RespublicaFEST активно запрошує своїх прихильників на інвалідних візках. Вже давно вхід на «Республіку» для таких відвідувачів вільний. А цьогоріч ще й організують безкоштовний трансфер для людей з інвалідністю із центру Хмельницького на фестиваль, а біля сцен будуть побудовані спеціальні подіуми для них.

RespublicaFEST пройде 31 серпня – 02 вересня  у Хмельницькому. Квитки та деталі: http://respublicafest.com

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *