Художниця Лариса Куваєва прийшла до читачів зі своєю виставкою

   

Чернівецька наукова бібліотека ім. Михайла Івасюка відома не лише активною пропагандою книги. Минулої п’ятниці, наприклад, тут презентували персональну виставку чернівецької мисткині Лариси Куваєвої.  Глядачі побачили картини різних періодів її творчості. Представлені роботи виконані в техніці акварелі.

Пейзажі фантастично гарних місць Буковини та Європи – Рим, Франція, Лазуровий берег… Квіти реальні, та водночас якісь космічні… Лариса Іллівна добре володіє рисунком, упевнено відчуває лінію, що додає творам високого естетичного значення. Її роботи зберігаються в приватних колекціях та музейних експозиціях усієї Європи, зокрема і Чернівецького художнього музею.

Учасниця багатьох колективних і персональних виставок, не лише на Буковині, але в різних країнах Європи, Лариса Куваєва уперше виступає в такому камерному форматі, у залі бібліотеки, але від цього її роботи не втрачають, а навпаки, набувають чогось містично-особистісного, навіть інтимного, завдяки експериментуванню авторки з кольором та світлом.

Вл. інф., фото з відкритого доступу

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *