Дискотека + Х = лікарня

Мешканка Чернівців Ганна (з етичних міркувань імена потерпілих змінені) вже 2 тижні перебуває в лікарні швидкої медичної допомоги. За словами її сестри Ольги, у 28-річної дівчини важкий струс мозку, який вона отримала, святкуючи День молоді в одному з розважальних закладів міста. Який Х допоміг Ганні так «натанцюватися»?

Версії відрізняються:

Зі слів Ольги, того вечора вони з сестрою Ганною та подругою танцювали на дискотеці і нікого не чіпали. Неподалік відпочивала ще одна жіноча компанія.

Чого не поділили дівчата, ніхто вже згадати не може, але сварка переросла у бійку в кращих традиціях кулачних боїв «стінка на стінку».

Оскільки самостійно панянки зупинитися не могли, довелося втрутитися охоронцям. Хто кого послав у нокдаун, невідомо, але наступного дня в міліції з’явилася заява від Ганни, де йшлося про нанесення їй важких тілесних ушкоджень… охоронцями дискотеки.

Власник розважального закладу факту конфлікту не заперечує:

– Ми живемо у правовій державі. Дівчата написали заяву, у міліції склали протокол, значить, повинен прийти дільничний і розібратися у ситуації. Поки що правоохоронці не з’являлися. Якщо вони визнають, що мої працівники порушили закон, буду вживати заходів. Крім того, днями просто перед входом до закладу обладнаємо пост для міліціонерів, аби вони могли оперативно реагувати на подібні інциденти. До цієї думки прийшли вже давно, оскільки нетвереза молодь хуліганить дуже часто.

Про те, що скаржниці були, м’яко кажучи, добряче напідпитку свідчать усі: персонал закладу й випадкові свідки бійки, які того вечора розважалися на цій дискотеці. Однак, самі потерпілі на запитання про первинний медогляд і проміле алкоголю не відповідають…

Поки офіційних висновків про винуватців конфлікту немає, оцінок давати не будемо. Але пити вочевидь треба менше.

Лєра ЯСНИЦЬКА, Маріанна АНТОНЮК, «Версії»

Бійки на дискотеках нині явище звичне. Коли Ви хочете розповісти свою історію або отримати юридичну консультацію стосовно подібних випадків, звертайтеся до редакції.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *