До Чернівців завітають джазові колективи

26 лютого о 20:00 відбудеться концерт джазових колективів Yan-Vedaman Quartet (modern jazz, UA) та Belle Vue Band (jazz fusion / UA).
Локація: Будинок естетики та дозвілля (вул. Шепетівська, 5)
Кількість місць обмежена. Вхід за запрошеннями. З приводу запрошень звертатись у магазин Букініст (вул. Головна, 31). Вартість: від 100 грн.

 
 Yan-Vedaman Quartet

Артем Васильченко aka Ян Ведаман (саксофон)
Саксофоніст, композитор і аранжувальник. Лауреат багатьох міжнародних конкурсів і фестивалів. Учасник “Kharkiv ZaJazz Fest”, “Koktebel Jazz”, “JazzBez”, “Джаз над морем”, “ZaJazz Open Air Fest” та інших. Фіналіст “Usadba Jazz” 2011 (Росія) та “International Jazz Day” 2016 (Тайланд). Керівник таких джазових колективів як: Jazz Gang Stream, Bang Point, JazzGun 4tet/5tet.

Олександр Лебеденко (барабани)
Барабанщик і перкусіоніст, лауреат міжнародних джазових фестивалів в Україні, Росії, Польщі, Фінляндії, Німеччині, Франції, Іспанії, Болгарії, Швеції. Учасник, організатор і директор легендарної джазової групи “Схід – Side”. Грав з такими групами і виконавцями як: Джамала, Аніко Долідзе, Randy Brecker, Frank Lacy, Denise Perrier, Eve Cornelious, Ingrid Arthur, Omri More, Mika Pohjola, Назгуль Шукаєва, Igor Butman, Laura Marti, Igor Zakus Band, Pokaz trio, Jazz in Kiev Band та багатьма іншими.

 
Дмитро Фельдман (бас-гітара)
 
Андрій Костенюк (фортепіано, синтезатор)
Піаніст і клавішник гурту Yan-Vedaman Quartet. Випускник Львівської національної академії ім. Лисенка та Київського інституту музики ім. Глієра. Showband pianist у Royal Caribbean International. У складі джазового ансамблю грав в США, Австралії, Японії, Сінгапурі, Мексиці, Китаї, Італії, Іспанії, Португалії, Франції.
yan-vedaman.bandcamp.com
soundcloud.com/yanvedaman
www.fb.com/yanvedamanBelle Vue Band (Jazz Fusion, Україна)
Belle Vue Band – експеримент саунд продюсерів, класичних, джазових та рок музикантів з Чернівців. Проект існує у формі тріо та квартету. Постійні учасники: Алекс Руді (бас), Віталій Шляхта (гітара) та Серж Запорожець (барабани). Музика колективу – це суміш джазу, фюжину, фанку та вкраплень фолкових мотивів. На події колектив вперше представить свої нові композиції з майбутнього альбому.

 
Подія у Facebook: fb.com/events/2820341424689995
 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *