Акція «За єдину, соборну, неподільну, унітарну Україну. За мир – проти війни»

Nihto_krim_nas_01

Всеукраїнська громадська організація «Ніхто Крім Нас» в Чернівецькій області  8 травня на Центральній площі провела акцію «За єдину, соборну, неподільну, унітарну Україну. За мир – проти війни». 

Nihto_krim_nas_04

Акція на підтримку передових підрозділів Збройних Сил України та Державної прикордонної служби України.
Події з Кримом показали, що тільки сильна армія, оснащена за сучасними технологіями, з добре підготовленим командним складом може вирішувати бойові задачі. Але попри все, скільки не намагалися знищити ЗСУ, військо у нас є, а саме головне в ньому є той бойовий дух, який не зможе зламати жодна сила, бо це дух всього Українського народу.
Є велика необхідність і у допризовній підготовці нашої молоді, саме на рівні держави, створення необхідних для цього умов на законодавчому рівні на досвіді інших країн.

Nihto_krim_nas_02

Nihto_krim_nas_03

Всеукраїнська громадська організація «Ніхто крім Нас» проти прояву радикалізму, сепаратизму, нацизму в різних його формах, проти насильницьких дій, спрямованих на посягання права, честі, достоїнства, віросповідання та свободи українських громадян.

Nihto_krim_nas_05

«Ніхто Крім Нас» – це гасло повітряно десантних військ. Для багатьох, хто служив – це багато чого значить. Для нас та для членів нашої організації – ознака того, що «Ніхто Крім Нас» самих не змінить нас самих та не змінить ситуацію на краще в державі в цілому. Разом ми сила . Ніхто крім Нас.

Nihto_krim_nas_06

Nihto_krim_nas_07

Nihto_krim_nas_08

Nihto_krim_nas_09

Nihto_krim_nas_11

Nihto_krim_nas_10

Nihto_krim_nas_12

Nihto_krim_nas_15

Nihto_krim_nas_13

Nihto_krim_nas_14

Nihto_krim_nas_17

Nihto_krim_nas_18

Nihto_krim_nas_16

Nihto_krim_nas_19

Тетяна Стрільчик, “Версії”,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *