Як знайти роботу юристу-початківцю

Отримавши диплом, молодий спеціаліст одразу ж отримує й проблему – достатньо важко знайти роботу, коли у вас немає жодного досвіду. Для початку ви можете влаштуватися на роботу в юридичний відділ підприємства чи помічником юриста в юридичній фірмі й набиратися досвіду в старшого колеги.

Для цього існують спеціальні сайти, наприклад, ua.jooble.org, на яких міститься інформація щодо безлічі вакансій у напрямку, який вас цікавить.

На сайті Jooble ви знайдете всі юридичні вакансії, які є в Україні. Не просто тому, що цей сервіс є найбільшим українським ресурсом і провідним порталом з працевлаштування, а й через те, що це – особливість його роботи.

Він працює за принципом пошуковика: не зберігає в собі інформацію, а лише шукає її,  але саме це він робить найкраще за інших.

Щойно вакансія з’явилася на якомусь майданчику, вона одразу потрапляє на Jooble і стає доступною для користувача. Пошук роботи разом із Jooble максимально простий. Перелік пропозицій не містить повторів та неактуальних оголошень.

Знайти потрібну вакансію можна двома способами: через стандартний «фільтр» (місто чи посада) і «розширений». Достатньо зазначити свої умови в сервісі «Розсилки», щоби отримувати нові вакансії, щойно вони з’являються в Інтернеті.

Як знайти роботу юристові без досвіду, як показати роботодавцеві свою унікальність?

Щоби переконати роботодавця, що ви – саме той кандидат, якого він потребує, вам слід добре проявити себе на співбесіді. Допоможе вам у цьому заздалегідь приготована промова, сценарій співбесіди. Заздалегідь приготуйте відповіді на незручні запитання, щоби вони не заганяли вас у глухий кут і не зменшували ваші шанси на отримання посади.

Ви можете також запитати поради в людей, які вже працюють у цій чи аналогічній компанії: яким чином вони влаштувалися на роботу, на що звертає увагу керівник.

Чітко розробивши план і озброївшись впевненістю й харизмою, можна сміливо йти на співбесіду. Під час спілкування з інтерв’юером покажіть, що ви собою являєте, якими навичками володієте й наскільки широка ваша обізнаність у юридичній справі.

 

Докладніше: робота Юрист

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *