12 липня набули чинності вимоги до безпеки та якості молока й молочної продукції, затверджені наказом Мінагрополітики №118, передає ЮрЛіга. Окрім правил виробництва, переробки та введення в обіг молока й молочної продукції, встановлюються критерії до сирого молока, які зумовлюють його придатність до введення в обіг. Документ передбачає, що оператори молочного ринку мають отримати експлуатаційний дозвіл, відповідно до закону «Про основні принципи й вимоги до безпеки та якості харчових продуктів». Нові правила встановлюють вимоги до складу молока, присутності мікроорганізмів, переробки, зберігання та перевезення сирого молока й готової продукції, вимоги до процесу доїння, правила безпеки для осіб, що займаються доїнням чи інші операції з молоком, вимоги до термічної обробки молочної сировини, особливості упаковки та нанесення позначок на ній.
Вам також може сподобатися
Анекдот у тему: Циля, ввімкни телевізор. А раптом вони скажуть, що нас усе добре а ми про це і не знаємо… Нещодавня […]
Теплопостачання міста Чернівці забезпечують 89 котелень, які обслуговують 79,5% населення: 87 газових котелень з сумарною тепловою потужністю 496,995 Гкал/год. У котельнях встановлено […]
Екскурсоводи Чернівців чотири дні на тиждень проводять оглядові екскурсії містом і половину від заробітку переказують на ЗСУ Кожного четверга, п’ятниці, суботи і […]
Часу для виправлення ситуації в енергетиці залишається обмаль, але вихід є – якщо діяти швидко, за планом дій, представленим «Батьківщиною». Про це заявила Юлія […]