Нарешті від дорожників почали вимагати якості доріг

Перші прецеденти: у Чернівцях підрядників змушують усунути недоліки ремонту

 

Уже вдруге виставили претензію щодо якості виконаних робіт з капремонту вул. Жасмінної ТзОВ «Алтай Буд-інвест». Про це повідомила прес-служба Чернівецької міської ради. Від підрядника вимагають повністю відновити бетонне покриття, яке було зруйноване в процесі гарантійного терміну експлуатації дороги. Супровід претензії здійснює інженер технічного нагляду Руслан Сакало.

Фото з інтернету

ТзОВ «Алтай Буд-інвест» здійснювало капремонт дороги на вул. Жасмінній згідно з договором №352 від 02.10.2013 р. Вартість виконаних робіт становила понад 966 тис. грн. Гарантійний термін на ці роботи завершується в травні 2018 року. Якщо підрядник не задовольнить претензію, департамент житлово-комунального господарства міської ради вимагатиме усунення недоліків в судовому порядку.

Також до усунення недоліків не приймаються роботи з ремонту доріг на вул. С.Ковалевської та вул. Демократичній. На вул. С.Ковалевської ремонтні роботи проводить ТОВ «ДОР-БУД ІНВЕСТ СВ» (вартість робіт 950 412 грн), технічний нагляд забезпечує інженер технагляду Роман Гомзяк. На вул. Демократичній ремонтні роботи проводить ТОВ «ЮМТ і Ко» (вартість робіт 815 938 грн), технічний нагляд забезпечує інженер технагляду Лариса Кенінг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *