І кожний крок залишає слід, або Про те, чи не створений, бува, реєстр неплатників аліментів…  під  Мухарського

Країну покинув патріот, 49-літній шоумен, актор і співак, телеведучий Орест Лютий. Він же Антін Мухарський, автор пісенно-пропагандистського проекту «Лагідна українізація». На своїй сторінці у Фейсбуці він написав, що в Європі попросить політичного притулку. Довкола особистості Мухарського та скандалу в його колишній сім’ї точилося і точиться багато розмов. У ЗМІ його часто називали аліментником, хоча він справно сплачував гроші на трьох своїх дітей від акторки Сніжани Єгорової, до яких вона його не пускала, бо він не хотів розмовляти з ними російською. Української ж Єгорова не хотіла чути у своєму домі. А він твердив, що у Києві – столиці України – розмовлятиме з дітьми державною мовою!

До слова, в кожного з подружжя були ще діти – по 2 дівчинки на кожного. Той, хто цікавиться плітками, може багато чого надибати в Інтернеті про цю яскраву пару. А ще послухати справедливу пісню Лютого «Росіян в Донбасє нєт».
Та, зрештою, я хотів сказати зовсім про інше. Для тих, хто мене не знає, скажу лише, що у мене довгий ніс, який добре відчуває інформацію. Й ось що я нанюхав.
В Україні 5 лютого запрацював реєстр боржників аліментів. У ньому вже понад 75 тис. чоловіків, які не платять на дітей понад 3 місяці. І міністр юстиції Павло Петренко, як на мене, особисто переймається покинутими жінками. Він скрізь пропагував цей крок міністерства, багато робив для того, щоби реєстр запрацював. А мені чомусь пригадалися неодноразові публічні «тьорки» Мухарського з ним. Може, я й не правий… Та мене рідко підводить мій нюх.
Мухарський багатьох там нагорі не влаштовував своїми не вельми інтелігентними, але – нікуди не дінешся – талановито-націоналістичними піснями-виставами. А його красуня екс-дружина Снєжана мала, чи то пак, має чималий вплив на чоловічу частину українського істеблішменту. Та історія на цьому не завершується. Вона ще має щонайменше два потаємні дна. Держава наша потребує, мабуть, безкоштовної робочої сили: аліментників змусять-таки заробляти для своїх дітей на громадських роботах.
Тільки не подумайте, не дай Боже, що я жінконенависник та ще й бездітченко, тож не розумію, як важко нині ставити дітей на ноги. Але не сумніваюся, що саме конфіскація його майна та драконівські закони щодо аліментників підштовхувала Антіна Мухарського до еміграції.
Шкода мені чоловіка. Дуже шкода. Тим паче, що тепер не відомо, хто зіграє Бандеру у кінострічці, яка має зніматися вже влітку. Та, як говорив один відомий персонаж у відомій кінострічці радянських часів: «Він винен, бо не розібрався зі своїми жінками…» А кожен крок, як відомо, лишає слід. Хоча слід Мухарського – це не лише його діти та сім’я, а й його  творчість…
У вас інша думка? Ви маєте на це право!
Завжди ваш – Іван ДУПА

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *