CТАНЬ ДЕСАНТНИКОМ АБО ПОПОВНИ ЛАВИ КНЯЗІВСЬКОЇ ПІХОТИ!

Понад дві сотні буковинців цьогоріч стали до лав Збройних Сил. Незважаючи на те, що в області діють обмежувальні карантинні заходи, охочих стати професійними вояками не меншає. Необхідність захисту країни залишається актуальною,  військові продовжують виконувати завдання як у розташуванні частин, так і на фронті.

Наразі комісаріати області проводять набір в потужні та славетні військові частини, а саме в 14-ту окрему механізовану бригаду імені князя Романа Великого, що на Волині, та в 80-ту окрему десантно-штурмову бригаду, підрозділ якої розміщений в нашій області. Частини пропонують бойові та небойові посади рядового, сержантського та старшинського складу. Чимало є пропозицій, зокрема, і для громадян, які не проходили військової служби.

Забезпечення військовослужбовців у складних реаліях сьогодення залишається незмінним. Фінансова стабільність, поряд із іншими перевагами, є важливим чинником, який робить військову професію привабливою. Грошове забезпечення військовослужбовця першого місяця служби в 14-й омбр складає від 10500 грн. Розмір виплат залежить від вислуги, звання та займаної посади. Так, командир роти отримує в середньому від 15000 грн, а на першій та другій лінії в районі ООС від 32000 грн та 21000 грн відповідно. В десантників, у зв’язку з особливістю виконання завдань, забезпечення є вищим та починається від 12500 грн в солдатського та від 16000 грн у старшинського складу.

При укладанні контракту виплачується грошова допомога до 21000 грн, щорічно виплачується кошти на оздоровлення в розмірі місячного забезпечення.

За рахунок держави для військовослужбовців передбачене речове та продовольче забезпечення, медичні послуги, пільгове санітарно-курортне лікування. Проживання в гуртожитках також безкоштовне. За бажання військовослужбовець може орендувати житло, отримуючи за це грошову компенсацію.

Обираючи військову справу, ви стаєте на захист миру та спокою українців та маєте можливість забезпечити собі гідне майбутнє.

Звертайтеся до місцевих військових комісаріатів та телефонуйте: 0509480349, (0372)524349.

 

Прес-служба Чернівецького ОВК

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *