Буковинці – призери Першого етапу Чемпіонату України з мотокросу

 

Перший етап Чемпіонату України з мотокросу відбувся цими вихідними в Сумах. Буковинці виступили успішно. Хоча траса змагань є досить складною: 23 різні види трамплінів і три ряди «хвиль» різного розміру,  а прямі довгі ділянки на ній практично відсутні.

Максим Купіна, 19-річний спортсмен, кандидат у майстри спорту, виступав у двох класах. У суботу змагався серед Юніорів МХ250 і став срібним призером, а в неділю виступав у класі МХ2, де виборов бронзу.

Для 8-річного Назарія Филипчука нинішні змагання стали дебютом, але він підкорив третє місце  у класі мотоциклів 50 см3.

Ігор Фрунзе (на знімку), 33-річний майстер спорту України, здобув срібло серед квадроциклістів. У другому заїзді він деякий час утримував першу позицію, але фінішував другим. Інший буковинський спортсмен, Сергій Боднарюк  з Новоселиці, також виступав в класі квадро й фінішував лише четвертим.

Молодим буковинським спортсменам в класі мотоциклів  65 см3 Едгару Унгуряну  та Максиму Дарію з Мамалиги, що на Новоселиччині, не вдалося потрапити до трійки лідерів, проте вони принесли очки для команди.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *