ПРИХОВАВ ЦИГАРКИ І ЗАЛИШИВ МІКРОАВТОБУС НА КОРДОНІ

У ході оперативної інформації прикордонниками Чернівецького загону, в пункті пропуску «Порубне» було виявлено дві тисячі пачок сигарет в мікроавтобусі марки «Мерседес Віто», яким на Батьківщину повертався громадянин Румунії.

Під час проходження прикордонно-митного контролю водій заперечував про перевезення будь-яких товарів та предметів заборонених для вивезення з України, проте у прикордонників на той час вже була інформація, на даний транспортний засіб.

Таким чином, охоронцями кордону було ініційовано виведення транспортного засобу із загального потоку руху та направлено в бокс поглибленого огляду. Оглядаючи авто, прикордонники і митники виявилио тютюнові вироби іноземного та вітчизняного виробництва марок «Style», « Fest», «Viceroy», що знаходилися в спеціально виготовленому тайнику. Доступ до цигарок став можливий після виймання із салону мікроавтобуса двох спарених пасажирських сидінь.

За даним фактом було складено протокол про порушення митних правил, транспортний засіб та цигарки були вилучені, загальна сума оцінки вилученого сягнула понад шістдесят сім тисяч гривень.

Сергій БРОВКО, помічник начальника загону – начальник прес-служби старший лейтенант

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *