Влада має дати людям газ за ціною видобутку – експерт

Уряд та монобільшість повинні нарешті взятися за вирішення питань, які сьогодні найбільше непокоять людей. Зокрема, це питання справедливих тарифів.

Таке переконання висловила політичний експерт Олександра Решмеділова в ефірі телеканалу НАШ.

Вона переконана – щоб не втягувати країну у кризу неплатежів, влада має дати можливість людям отримувати газ власного видобутку за його справедливою ціною.

Дієвим же в цьому питанні, на думку експерта, є законопроєкт Юлії Тимошенко та «Батьківщини» №4680. Саме цей документ дасть змогу українським родинам отримувати газ вітчизняного видобутку, собівартість якого, за останніми даними, становить 1 гривню.

Сподіваємося, що Верховна Рада нарешті завершить спікеріаду і займеться вирішенням питання тарифів. Зокрема, було багато розмов про те, що потрібно направити газ власного видобутку на потреби населення. Були зареєстровані ініціативи, зокрема законопроєкт №4680, запропонований Юлією Тимошенко та «Батьківщиною», який підписали усі фракції, – наголосила Решмеділова.

Зволікання з питанням тарифів, застерігає експерт, несе загрозу добробуту не тільки українських родин, а й може негативно вплинути на бізнес.

«Я не знаю, чи дійдемо ми до того, щоб принаймні людям, домогосподарствам дати змогу платити підйомні тарифи. Але слід розуміти, що криза неплатежів, ось цей вал, може бути дуже загрозливим, причому як серед людей, так і може зупинити бізнес», – зауважила Олександра Решмеділова

Варто зазначити, що Юлія Тимошенко та команда «Батьківщини» у Верховній Раді вимагають негайно винести на розгляд парламенту законопроєкт №4680, який дасть українським родинам український газ за справедливою ціною. Крім того, «Батьківщина» наполягає на створенні ТСК, яка розслідує корупцію у «Нафтогазі» і з’ясує, хто заробляє мільярди на злиднях людей.

https://www.youtube.com/watch?v=kHEv67wDaH0

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *