12 липня набули чинності вимоги до безпеки та якості молока й молочної продукції, затверджені наказом Мінагрополітики №118, передає ЮрЛіга. Окрім правил виробництва, переробки та введення в обіг молока й молочної продукції, встановлюються критерії до сирого молока, які зумовлюють його придатність до введення в обіг. Документ передбачає, що оператори молочного ринку мають отримати експлуатаційний дозвіл, відповідно до закону «Про основні принципи й вимоги до безпеки та якості харчових продуктів». Нові правила встановлюють вимоги до складу молока, присутності мікроорганізмів, переробки, зберігання та перевезення сирого молока й готової продукції, вимоги до процесу доїння, правила безпеки для осіб, що займаються доїнням чи інші операції з молоком, вимоги до термічної обробки молочної сировини, особливості упаковки та нанесення позначок на ній.
Вам також може сподобатися
Наступного року пачка сигарет преміум-класу може подорожчати з 43-45 грн до 50 грн. Ціни зростуть через підвищення акцизів. Верховна Рада у першому […]
Понад 2/3 буковинських підприємців обрали спрощену систему оподаткування. Левова частка з них – близько 13 тис. осіб – вирішили працювати за ІІ категорією. Заяву на І категорію подали 400 підприємців, на ІІІ – 20.
З метою створення умов для підвищення рівня та якості життя населення області колегія Чернівецької облради визначила пріоритети розвитку області на 2010 рік
Тіньова заробітна плата, яка криється за офіційними трудовими відносинами і виплачується на рівні або менше мінімальної, не може забезпечити великих за розміром […]