12 липня набули чинності вимоги до безпеки та якості молока й молочної продукції, затверджені наказом Мінагрополітики №118, передає ЮрЛіга. Окрім правил виробництва, переробки та введення в обіг молока й молочної продукції, встановлюються критерії до сирого молока, які зумовлюють його придатність до введення в обіг. Документ передбачає, що оператори молочного ринку мають отримати експлуатаційний дозвіл, відповідно до закону «Про основні принципи й вимоги до безпеки та якості харчових продуктів». Нові правила встановлюють вимоги до складу молока, присутності мікроорганізмів, переробки, зберігання та перевезення сирого молока й готової продукції, вимоги до процесу доїння, правила безпеки для осіб, що займаються доїнням чи інші операції з молоком, вимоги до термічної обробки молочної сировини, особливості упаковки та нанесення позначок на ній.
Вам також може сподобатися
Програму його оздоровлення запропонувала глава уряду Юлія Тимошенко
Про це повідомив глава НБУ Яків Смолій в інтерв’ю «Vox Ukraine». Зазначена сума передбачає як погашення самого боргу, так і відсоткові виплати. […]
Заради захисту людей Підвищення тарифів на тепло і газ вдвічі не витримають 80% людей в країні, тому парламенту слід об’єднатися довкола найголовніших […]
Державний «Ощадбанк» скасував комісію при здійсненні платежів в інтернет- та mobile-банкінгу «Ощад 24/7». Про це йдеться в повідомленні прес-служби банку. «З 10 січня 2018 […]