12 липня набули чинності вимоги до безпеки та якості молока й молочної продукції, затверджені наказом Мінагрополітики №118, передає ЮрЛіга. Окрім правил виробництва, переробки та введення в обіг молока й молочної продукції, встановлюються критерії до сирого молока, які зумовлюють його придатність до введення в обіг. Документ передбачає, що оператори молочного ринку мають отримати експлуатаційний дозвіл, відповідно до закону «Про основні принципи й вимоги до безпеки та якості харчових продуктів». Нові правила встановлюють вимоги до складу молока, присутності мікроорганізмів, переробки, зберігання та перевезення сирого молока й готової продукції, вимоги до процесу доїння, правила безпеки для осіб, що займаються доїнням чи інші операції з молоком, вимоги до термічної обробки молочної сировини, особливості упаковки та нанесення позначок на ній.
You may also like
Стратегія розвитку Чернівців на найближчі перспективи – така тема для обговоренння була запропонована лідерам недержавних громадських організацій, бізнесменам, керівникам соціально активних підприємств, журналістам, політологам, економістам. Перебравши на себе роль експертів, вони взяли участь у своєрідному мозковому штурмі.
2018-го фізичні особи сплачуватимуть податок на нерухоме майно за 2017 рік із застосуванням ставок і пільг за 2017-й. Ставки податку для об’єктів […]
Хто переможе – закон чи приватний інтерес? До «бочки меду» чи не єдиної успішної реформи в Україні останніх років у Чернівецькій області […]
Громада завжди права або Про те, як селятинці відстоюють свої законні інтереси Днями у Селятині, що на Путильщині, відбулася відкрита сесія сільради, […]