Місцеві вибори наближаються?

Зокрема, на коригування Схеми реконструкції системи теплопостачання Чернівців виділено 30,9 тис. грн.  Надано також 35 тис. грн субвенції на проведення  експертного обстеження ліфтів,  100 тис. грн на підтримку ДКП «Чернівціводоканал» та 53 тис. грн –Чернівецького тролейбусного управління.  200 тис. грн витратять на нанесення дорожньої розмітки.

Затверджено також плани фінансування ремонту доріг і теплових мереж  у сумі 14,7 млн. грн, з них 14,3 млн. грн спрямують на ремонт доріг, а 400 тис. грн – на ремонт тепломереж.

Передбачено капітально відремонтувати вул. Маковея на ділянці  від вул. Чернишевського до  вул. Обертинської,  вул. Комунальників на ділянці від вул. Озерної до вул. Комунальників та в районі котельні «Руська», вул. Старицького, вул. Карбулицького, облаштувати автостоянку на вул. Зеленій, зливову мережу на перехресті вул. Головної та Південно-Кільцевої, тротуар на вул. Барбюса, замінити деформовані шви на шляхопроводі на вул. Ізмайлівській.

Поточний ремонт планують провести на вул. Авангардній, Вірменській, Заставнівській, Київській, Комарова, Кошевого, Маковея, Нахімова, Південно-Кільцевій, Руській, Стасюка, Хотинській, Чапаєва, Червоноармійській,  Буковинській, Кармелюка, Кобилиці, Канівській, Александрі, Машинобудівників, Миколаївській,  Миргородській, Перемоги,  І.Підкови,  Садовій, М.Тореза, Чернишевського, Хотинської, пров. Ентузіастів та інших.

І – головна «фішка»: 25 тис. грн підуть на виготовлення та встановлення меморіальної дошки у бронзі на фасаді будівлі художньої школи ім. Миколи Івасюка. Нічого не маючи проти художника хочеться поцікавитися: невже у місті не знайшлося меценатів, які «скинулися» б на дошку? Адже 25 тис. грн не були б зайвими ані для розвалених ліфтів, ані для дірявих доріг.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “Місцеві вибори наближаються?”