«Водоканал» проти «Черемошу»: заяви й висновки

«Чернівціводоканал», як і обіцяв, здійснив перевірку споживання води туркомплексом «Черемош». Туркомплекс спробував «відбитися» за допомоги заяв власної прес-служби

у яких працівників «Чернівціводоканалу» звинувачують у вчиненні провокацій, виконанні політичних замовлень, застосуванні фізичної сили, що не відповідає дійсності. Інспекція водоспоживання в «Черемоші» проведена відкрито і прозоро, за участі представників споживача, депутата міської ради Ігоря Наконечного, з вільним доступом чернівчан та ЗМІ. Про це свідчить відеофіксація, здійснена під час проведення інспекції. Відео свідчить, що начальник інспекції з контролю за реалізацією та обліком послуг КП «Чернівціводоканал» Руслан Параска намагався перевірити чи правильно встановлена пломба і чи можливо відкрити кран без її ушкодження. Діям працівника водоканалу перешкоджав інженер з охорони праці туркомплексу «Черемош» Михайло Васильчук, інші представники готелю також поводилися агресивно. За попередніми результатами, інспекція «Водоканалу» в «Черемоші» виявила наступне наступне:

*туркомплекс «Черемош» платив за спожиту воду лише за трьома з п’яти встановлених лічильників;

*контроль за лічильниками, розміщеними на обвідних лініях, а також за їхнім опломбуванням вчасно не здійснювався.

Відповідальність туркомплексу «Черемош» за необліковане споживання води встановить суд. Контролери «Чернівціводоканалу», що потурали махінаціям з водою, відповідатимуть за законом.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *