12 липня набули чинності вимоги до безпеки та якості молока й молочної продукції, затверджені наказом Мінагрополітики №118, передає ЮрЛіга. Окрім правил виробництва, переробки та введення в обіг молока й молочної продукції, встановлюються критерії до сирого молока, які зумовлюють його придатність до введення в обіг. Документ передбачає, що оператори молочного ринку мають отримати експлуатаційний дозвіл, відповідно до закону «Про основні принципи й вимоги до безпеки та якості харчових продуктів». Нові правила встановлюють вимоги до складу молока, присутності мікроорганізмів, переробки, зберігання та перевезення сирого молока й готової продукції, вимоги до процесу доїння, правила безпеки для осіб, що займаються доїнням чи інші операції з молоком, вимоги до термічної обробки молочної сировини, особливості упаковки та нанесення позначок на ній.
Вам також може сподобатися
Твердження про те, що ЖКГ на грані краху, подають нам як аксіому. Проте, якщо розібратися у тонкощах ЖРЕПівської бухгалтерії з’ясовується: бідний ЖРЕП – міф. Насправді ж за рік тут осідають просто гігантські суми, отримані від мешканців багатоповерхівок – чесно сплачена квартирна плата за послуги, які не надаються
Тема – від творчого руйнування до нової Центральної Європи У вівторок, 21 лютого о 18:30 в Чернівцях (Belle Vue, вул. О. Кобилянської, […]
Міський голова Чернівців Роман Клічук поділився амбітними планами щодо розвитку туризму та ринку нерухомості. Деталі дізнавався “Високий замок“. Міський голова Чернівців Роман […]
Від початку року мешканці українського прикордоння вже двічі блокували пункти пропуску до Польщі і погрожують зробити це втретє і надовго. Причина – […]