У рукописах Ньютона знайдений прогноз Апокаліпсису і названий рік, коли він відбудеться

Які тільки прогнози про кінець світу за останні роки не чуло людство. Людям передрікали, що Апокаліпсис може статися несподівано для них, або кінець світу трапиться після падіння на Землю величезного метеорита. Різні сценарії кінця світу малювали древні пророки і святі старці, і навіть сьогодні не втомлюються говорити про те, що людство впритул підійшло до кінця життя, – повідомляє «Діалог».

Найбільші запитання сьогодні у вчених постають від теорій Ісаака Ньютона. І зовсім не тому, що вони межують з фантастикою і далекі від практики. Не варто й забувати, що Ісаак Ньютон тривалий час був членом масонської ложі, а своє минуле завжди приховував. Висновки свої він відшукував тільки у Біблії і стверджує, що в ній зашифрована дата кінця світу – 2060-й рік. Хоча багато експертів сьогодні висловлюються про ближчий кінець світу  – в 2020-му році

Сторінки Апокаліпсису, приховані в рукописних текстах Ньютона, довго лежали на полицях бібліотек Єрусалима, до них мало хто мав доступ. Пізніше секретні трактати викупив колекціонер Абрахам Яхуді й їх перевезли до Лондона.

Як стверджує Ньютон, попередня фатальна зміна магнітних полюсів планети сталася приблизно 12400 років тому, Такі терміни називає Платон, і це відповідає сучасним науковим поглядам.

Ньютон прогнозував, що після 2025 року почнеться рух літосферних плит, відтак за три десятиліття вони можуть спровокувати новий виток магнітного колапсу.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *