Лялька для Тані. Зроблено з любов’ю – Історія з фейсбуку Тетяни Стрільчик

Любов Свіріденко – відома в Чернівцях активістка, громадська діячка, а нещодавно чернівчани відкрили для себе ще один її талант – до виготовлення ляльок. Вона вже мала персональну виставку своїх ляльок, а ще дарує їх своїм друзям і просто людям, які їй подобаються і близькі за духом. Днями персональну ляльку Тетянку вона зробила для відомої чернівецької вчительки і активної дописувачки, співавторки “Версій” Тетяни Тадеївни Спориніної.

Тетяна Стрільчик (Спориніна): «Лялька – це завжди диво і радість. Принаймні для мене. А вчора я отримала приємну звістку від Любові Свіріденко. Пані Люба повідомила мені, що хоче подарувати мені свою авторську ляльку.

Наступного дня після роботи я завітала до неї за цим чудовим подарунком. І як сказала пані Любов: «Хай ця маленька Тетянка буде оберегом у Вашій оселі. Вона зроблена з молитвою і любов’ю саме для Вас! ».

Оглянувши вишуканий подарунок, я сказала, що не пам’ятаю cебе у сукнях, чи блузках, юбках з квітами, маками… Що я більш консервативна в одязі. Пані Люба зауважила, що вона переглянула мої альбоми і бачила там різне вбрання.

І як ви думаєте? Я прийшла додому і теж вирішила подивитися галерею із своїми світлинами. І що значить око художника: пані Люба знайшла не одне моє фото у вбранні з малюнками квітів. Я виставила фото з виставки 10 серпня, де я справді в мештах червоного кольору, як у ляльки…і де ми були ще з Сергієм (чоловіком і другом пані Тетяни – «Версії»).

У дуже гарній коробочці я принесла ляльку додому, де вона досить швидко й успішно опанувала і обстановку, і нових мешканців книжкової шафи та комоду…

Щиро вдячна, пані Любов, за подарунок, зроблений з любов’ю…»

 

Додамо до цієї історії те, що Любов Свіріденко – радниця міського голови Чернівців з питань доступності та соціальної політики. Вона також очолює громадську організацію «Мрія», в якій об’єднала чернівчан з обмеженими фізичними можливостями задля втілення в життя їхнього бажання бути щасливими, незважаючи на обставини та перешкоди.  Як написав про неї один сайт, вона «…людина з винятковим поєднанням вишуканості та жіночності, сили духу і жаги до життя. Вона належить до тих людей, хто самотужки розфарбовує кожен прожитий день у яскраві барви, хто ніколи не опускає рук у хвилини знемоги».

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *