Буковинські школярі зможуть стати фінансовими геніями України

В Україні розпочалася реєстрація на VI всеукраїнську олімпіаду «Фінансовий геній – 2018». Нинішнього року взяти участь в олімпіаді зможуть не тільки старшокласники, а й молодші учні будь-якої школи, ліцею чи гімназії України, від 6 до 17 років. Призовий фонд розподілений за три місця у трьох вікових категоріях, тобто заплановано 9 нагород.

Головним призом за перемогу в олімпіаді буде фінансова премія на навчання в українському виші в розмірі 50 тис. грн!

Всеукраїнська олімпіада «Фінансовий геній – 2018» буде проводитися за підтримки «ПриватБанку» в два тури. Перший, дистанційний тур триватиме від 12 березня до 1 квітня і складатиметься з 3-х етапів. Конкурсанти повинні будуть виконати тести та завдання з економіки, фінансів, банківської справи. Їм нараховуватимуть конкурсні бали й за підсумками відберуть 20 учасників другого, очного туру, дату проведення якого повідомлять окремо.

Торік в юніорській фінансовій олімпіаді змагалися майже 1 000 випускників шкіл із 268 населених пунктів України.

Прес-служба Чернівецького відділення ПриватБанку нагадує, що Буковина вже має своїх «фінансових геніїв»: 2015-го Богдан Славута та Степан Ванзуряк з Глибоцького ліцею перемогли на Всеукраїнській олімпіаді. Степан здобув ІІІ місце й винагороду в 10 тис. грн, а Богдана було названо фінансовим генієм України і нагороджено премією в 50 тис. грн.

Щоби взяти участь в олімпіаді, школярам потрібно оформити Картку Юніора у «Приватбанку», зареєструватися на сайті www.juniorbank.com.ua та подати заявку на участь в олімпіаді на сторінці www.juniorbank.com.ua/fingenius.

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *