Гороскоп від 12 до 18 липня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю важко впоратися без допомоги. Все важливе починайте і завершуйте в суботу. У неділю можна просто відпочивати. Справи понеділка-вівторка рутинні. У середу можна вирушати в дорогу. У четвер можливий додатковий заробіток

ТЕЛЕЦЬ

На цьому тижні жодної активності: не варто започатковувати справи й узагалі приймати якісь рішення, особливо в суботу. У вівторок варто змінити місце діяльності, навіть кудись поїхати. Подальше залежить від новин, про які дізнаєтеся у четвер.

БЛИЗНЮКИ

 У п’ятницю й наступного вівторка можна багато чого встигнути зробити. А на вихідні особливих сподівань не покладайте, натомість бережіть здоров’я. Не залучайте нікого до справ у понеділок, найважливіше започатковуйте у четвер.

РАК

Якщо у п’ятницю не повірите інтуїції, на вихідних можливі розчарування. Отримане в неділю витрачати одразу не поспішайте. У  вівторок можна зайнятися оздоровленням. Не перекладайте на когось свої справи у середу й четвер.  

ЛЕВ

Новини п’ятниці надихнуть вас на активну діяльність.  У неділю-понеділок можна буде багато що змінити на  краще. У вівторок-середу ваша тривога не безпідставна: уникайте транспорту і утримайте від нього родину. Четвер – для знайомств.

ДІВА

Не дуже переймайтеся  безгрошів’ям у п’ятницю: для вас настає строката пора прибутків, важливих рішень і самостійної роботи у понеділок-вівторок. Середа покличе вас у дорогу – не пручайтеся. Бо залишившись на місці, у четвер будете розчаровані.

ТЕРЕЗИ

У п’ятницю можливий прибуток, але на вихідних комусь буде потрібна ваша допомога. У понеділок-вівторок будете обирати між грошима і можливістю отримати нові знання й досвід. Не надто покладайтеся на нових знайомих у середу-четвер.

СКОРПІОН

Ваше бажання кудись поїхати у п’ятницю-суботу спричинить незадоволення. У  неділю все ж доведеться вирішувати. На понеділок  і середу не плануйте важливих справ. У вівторок не витрачайте грошей. У четвер зробіть якнайбільше.

СТРІЛЕЦЬ

У п’ятницю не втручайтеся в чужі конфлікти. На вихідних доведеться залагоджувати родинні фінансові справи. У понеділок-вівторок не проґавте  можливості незвичного заробітку. Все важливе завершуйте в середу: у четвер може підвести здоров’я.

КОЗЕРІГ

Найважливіші справи плануйте на п’ятницю, на вихідних не приймайте рішень і просто відпочивайте. Будьте обережні у понеділок-вівторок: вас спробують обманути. І надходження середи-четверга будуть меншими, ніж ви очікували.  

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю можете стикнутися з чимсь незвичним. На вихідних доведеться вирішувати фінансові справи родичів. Не пропустіть сприяння зірок у понеділок, бо вівторок буде важким для вас. Розраховуйте лише на себе в середу й четвер.

РИБИ

Бережіть здоров’я у п’ятницю, інакше поїздка на вихідних стане неможливою. Не спілкуйтеся з неприємними людьми в неділю й понеділок. Не починайте важливого у вівторок. У середу й четвер  будьте обережні з грошима в дорозі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *