Гороскоп від 10 до 16 травня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

П’ятниця й субота сприятливі для аналізу ситуації та рішень. Хоча зміни неділі не залежатимуть від вас. У понеділок зважайте на здоров’я, вівторок підказує обережність в рухах. Саме час звертатися по допомогу у середу. У четвер – велелюдне спілкування.

ТЕЛЕЦЬ

Не приймайте рішень у п’ятницю: вихідні й без них мають бути вдалими. У понеділок вас зустріне деяке напруження: саме ж нічого не зробилося.  Скористайтеся вівторком і середою для найбільш важливих справ і не підбивайте підсумків у четвер.

БЛИЗНЮКИ

Добре обдумайте у п’ятницю й суботу свої подальші дії. У неділю можна пускатися на їхнє виконання. Вольові рішення понеділка-вівторка  призведуть лише до неприємностей. У середу не шукайте союзників, четвер проведіть з родиною.

РАК

На п’ятницю-суботу багато не плануйте, краще зайнятися оздоровленням. Від неділі починаються важливі зміни. У понеділок-вівторок отримаєте шанс додатково підзаробити. У середу варто уникати конфліктів, у четвер – необдуманих витрат.

ЛЕВ

Справи п’ятниці можуть бути прибутковими. На вихідних ведіть активний і здоровий спосіб життя. У понеділок-вівторок можете розслабитися й не керувати оточенням. Не звертайтеся по допомогу в середу і починайте усе важливе у четвер.

ДІВА

У п’ятницю й на вихідних не приймайте рішень і не впливайте на справи, бо результати понеділка розчарують. Усе, що потребує просто удачі, плануйте на вівторок. Не підбивайте підсумків у середу-четвер і перевірте фінансові документи.

ТЕРЕЗИ

Найбільше від усіх знаків цього тижня вам не рекомендується активно діяти й приймати рішення, все одно нічого доброго не надумаєте і впевнитеся в цьому в середу. Виняток становить неділя: можете вирушати в дорогу. Усе зміниться в четвер.

СКОРПІОН

У п’ятницю бійтеся обману від близької людини. На вихідних вашої енергії вистачить і на ремонт в оселі, і на активний відпочинок на кшталт сплаву на байдарках. У понеділок-вівторок нова справа може бути прибутковою. У середу-четвер робіть усе разом із родиною.

СТРІЛЕЦЬ

Не поспішайте надходження п’ятниці витратити на вихідних. Краще займіться активним оздоровленням. Важливі справи плануйте на понеділок або потім на четвер. Якщо треба кудись їхати, зробіть це у вівторок, а в середу утримайтеся.

КОЗЕРІГ

У п’ятницю-суботу очікуйте від долі лише позитиву. У неділю-понеділок вирішуйте, чим із цього поділитися із родиною. Лише не робіть нічого важливого у вівторок: розчаруєтеся. У середу-четвер на вас знову насувається смуга удачі: не проґавте!  

ВОДОЛІЙ

Не поспішайте витрачати надходження п’ятниці. Не шукайте допомоги в суботу й плануйте важливе на неділю. Утримайтеся від значних справ у понеділок і середу-четвер: не вистачить ні часу, ні грошей, ні здоров’я. Вівторок проведіть з рідними.

РИБИ

Що б ви не вирішили у п’ятницю, вже в суботу будете невдоволені. У неділю утримайтеся від користування транспортом, у понеділок бережіть здоров’я. Поїздку плануйте на четвер і не надто сподівайтеся на удачу у вівторок-середу. 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *