Прийшла зима – час пити глінтвейн!

Гаряче вино з прянощами – смачний ароматний напій, які може зігріти під час довгих зимовий вечорів. Але він не лише смачний, а ще й корисний для вашого здоров’я та краси.

Зміцнення імунної системи

Глінтвейн з червоного вина має антисептичні властивості, тому здатний зміцнити імунну систему, так як є джерелом багатьох вітамінів, амінокислот і мікроелементів.

Якщо ви замерзли під час довгих гулянь на вулиці – келих глінтвейну, випитий в теплі, дозволить вам уникнути можливих простудних захворювань.

Глінтвейн від депресії і нудьги

Глінтвейн також вважається напоєм, який здатен вам збадьорити, – він тонізує, додає енергії, заряджає бадьорістю й оптимізмом. Завдяки йому піднімається настрій!

Від застуди

З давніх-давен глінтвейн вважається одним з кращих засобів проти перших ознак застуди. Також він допомагає впоратися з нежиттю і кашлем. Ще глінтвейн сприятливо пити тим, хто не може заснути, і тим, хто вже перехворів вірусним захворюванням, так як напій допомагає відновити сили. Потрібно випити склянку цього напою на ніч, щоб організм прогрівся.

Користь спецій в глінтвейні

Не тільки червоне вино корисне в глінтвейні, але і прянощі. Так, наприклад, кориця піднімає настрій, а також сприяє зниженню рівня холестерину в крові. Кардамон добре впливає на травну систему, і, як природний антиоксидант, дуже корисний для імунітету. У гвоздиці містяться вітаміни групи В, які сприятливо діють на нервову систему, знімаючи роздратування. Імбир – це джерело корисних речовин, мікроелементів і вітамінів, який дає хороший зігріваючий і тонізуючий ефект.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *