Водохресну воду створює магнітне поле?

Століттями триває суперечка про цілющі властивості водохресної води. Її феномен деякі вчені пояснюють особливостями магнітного поля Землі. Цього дня планета відхиляється від норми і вся вода намагнічується. Оптична щільність водохресної води вища, ніж води з тих же джерел у звичайні дні і є близькою до оптичної щільності води з річки Йордан.

Одного разу, в ніч на 19 січня, російський фізик-експериментатор Антон Бельський узяв з найближчого ставка проби води в поліетиленові пляшки. Вони стояли у нього в лабораторії багато років. Вода в них залишалася прозорою, без запаху і осаду. Знайомий професор Бельсьского пообіцяв подивитися свої експериментальні дані за останні роки. Незабаром вчений отримав вельми цікаву інформацію: перед 19-им січня цілу низку років реєструвалися інтенсивні сплески потоку нейтронів, що перевищують фонові рівні в 100 –200 разів. Жорсткої прив’язки до 19 січня не було: максимуми припадали і на 18-е, і на 17-е, але іноді точно на 19-е.

Водохресну воду називають «агіасма», з грецької – «святиня».

Звичайна водопровідна вода у водохресну ніч теж стає біоактивною і потім зберігає свої властивості тривалий час.

Щорічно 19 січня водопровідна вода змінює свою структуру протягом півтори доби. Вчені досліджували біополе води, кислотно-лужний баланс, водневий потенціал, питому електропровідність, а також вплив її на людину при внутрішньому і зовнішньому застосуванні. Для цього, починаючи з вечора 18 січня, через короткі проміжки часу бралися проби води, що ллється з крану і проводилися виміри. Для контролю проби зберігали протягом тривалого часу.

Фахівці лабораторії питного водопостачання Інституту ім. Сисіна теж провели серйозне наукове дослідження. Під час дослідження, число іон-радикалів у воді поповзло вгору з 17 січня. Разом з цим вода ставала м’якшою, зріс рівень pH, що робило рідину менш кислотною. Найбільшої активності вода досягла 18-го січня, ввечері.

Дослідники заморозили кілька зразків – з-під крану та з церковного джерела. Навіть вода з-під крану у замороженому вигляді під мікроскопом уявляла собою гармонійне видовище. Крива електромагнітної активності води почала знижуватися вже вранці 19 січня і до 20-го прийняла свій звичайний вигляд.

Вмивайтеся від 7-ї вечора до 9-ї ранку

Вчені вважають, що причиною такого різкого підвищення електромагнітної активності води у Водохрещу стало велике скупчення іон-радикалів у літосфері Землі. У звичайні дні кількість енергії у воді змінюється в залежності від часу доби. Від 7 години вечора до 9 ранку вода найбільш активна (звичайно, не на стільки сильно, як у Водохрещу). Це найкращий час для того, щоби вмитися і зробити запаси для побутових потреб. Коли ж «встає» сонце, велика кількість іон-радикалів «відлітає» у верхні шари атмосфери. Неспроста під час активності циклонів у багатьох людей погіршується самопочуття. Нам не вистачає водної електромагнітної енергії.

Що стосується трьох водохресних днів – це «аномальний» період, коли на Землі завжди панує антициклон.

«Срібна» вода цілюща

За словами чернівецьких хіміків, вода, оброблена срібними предметами – цілюща. Адже вона містить іони срібла. У церкві воду насичують сріблом: у срібну чашу опускають срібні речі, зокрема срібний хрест. Тож така вода має особливі властивості.

Як впливає очищена сріблом вода на людський організм?
Така вода впливає позитивно, адже вона вбиває бактерії. Раніше були популярними спеціальні пристрої – іонатори, за допомогою яких навіть вдома можна було насичувати воду сріблом.

Скільки тримає ефект вода, насичена сріблом?
Вода, оброблена сріблом, має тривалий ефект, адже якщо нічого стороннього туди не потрапляє, іони срібла довго зберігаються і не зазнають змін.

Як стверджують науковці, зимова замерзла вода загалом зберігається тривалий час. Адже діючі речовини за низької температури випадають в осад. Діяльність бактерій пригнічується, тому ця вода вважається цілющою.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *