Twitter назавжди забанив Трампа

А крім того ще і його кампанію, а також видалив твіти уряду США

Соціальна мережа Twitter видалила аккаунт 45-го президента США Дональда Трампа @realDonaldTrump за підбурювання до насильства. Про це йдеться у офіційній заяві соцмережі

Цьому передувало коротке 12-годинне припинення доступу Трампа до його аккаунту на фоні штурму Капітолію прибічниками Трампа. Після відновлення доступу президент, на думку адміністрації Twitter, знову порушив правила мережі.

«Після детального аналізу останніх твітів і контексту, який їх супроводжував – особливо того, як їх сприймали у мережі  Twitter та поза нею – ми на постійній основі припинили роботу облікового запису через ризик подальшого підбурювання до насильства», – йдеться у заяві, повідомляє «Європейська правда» ., .

Після блокування свого особистого облікового запису Трамп розкритикував дії Twitter на офіційному аккаунті @POTUS, що має статус урядового аккаунту. Ці твіти були швидко видалені адміністрацією. Трамп спробував запостити ті самі дописи на аккаунті своєї кампанії @TeamTrump, після чого мережа заблокувала на постійній основі цей обліковий запис.

Прикметно, що твіти соратників Трампа із критикою дій Твіттера – наприклад його сина, Дональда Трампа молодшого – соцмережа не видаляє.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *