Про гучні злочини – з вуст головного міліціянта

Відбулася прес-конференція начальника УМВС в Чернівецькій області Миколи ХАРАБАРИ

Солдата задушив хтось із своїх?

Хоча солдат зник ще 13 липня, тіло знайшли у Сторожинецькому лісі лише 18-го.  Хлопцю з Дніпропетровська залишалося кілька днів до «дембеля». Правоохоронці встановили, що  солдат був задушений власним ременем від протигазу спеціальним вузлом, який застосовують виключно вояки. Протигаз при цьому знаходився у казармі. Міліціянти розробляють кілька версій убивства. Серед них і та, що солдата міг вбити хтось зі своїх. Адже на територію казарми стороннім вхід заборонений.  

Вбивство у Брусниці

Жахлива звістка про вбивство 87-річної пенсіонерки розлетілася по селу. Вбивця назвався одразу – на вулиці при свідках… Але правоохоронці визначили, що півроку тому його вигнала співмешканка. Тому «новоспечений» бомж узяв гріх на себе, аби мати дах над головою та їжу.

Оперативники разом із службовими собаками швидко знайшли справжнього вбивцю. Ним виявився 18-річний односельчанин покійної, який проник через вікно до самотньої жінки, щоби її пограбувати. Та у момент обшуку будинку бабуся прокинулася. Нападник схопив дерев’яну палицю та почав бити стареньку по голові. Ціною людського життя стала одна тисяча гривень.

Квартет грабіжників ліквідовано

Зухвалий напад здійснили двоє невідомих минулого тижня на жителя Новодністровська. У результаті, крім отриманого фізичного насилля, чоловік позбувся значної суми грошей та двох мобільних телефонів. За гарячими слідами правоохоронці затримали авто зі зловмисниками. Чотирьох молодиків знешкодив один оперативник. Тепер трьом мешканцям Хмельниччини та одному жителю Новодністровська «світить» від семи до десяти років ув’язнення.

Дуже хороший металопрофіль на дах та паркан, тут ви знайдете багато вариiантiв для вашого дому! \

/dah-if.com.ua/

Телефонні шахрайства знов активізувалися!

Чергова хвиля телефонних шахрайств сколихнула Буковину. Новий телефон купуйте тут mo.ua , з доставкою. Шахраї діють за такою схемою: телефонують пізно вночі людині з повідомленням, буцімто син (брат, чоловік) попав до міліції за скоєння злочину – перерахуйте гроші на такий-то рахунок. Найбільше таких дзвінків, як не дивно, надходять з виправних колоній, що  розташовані на Східній Україні. В основному шахраї поповнюють рахунки на своїх мобільних телефонах… Тому правоохоронці попереджають: у разі підозрілого дзвінка, не спішіть витягати гроші з гаманця. Спершу переконайтеся, що ваш родич дійсно не виходить на зв’язок і телефонуйте спочатку до міліції.

Любов КАФАНОВА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *