Пенсійна служба Буковини навчає страхувальників не робити помилок у звітах

У Головному управлінні Пенсійного фонду України в Чернівецькій області практикується проведення постійно діючих семінарів для страхувальників.

Останнього вівторка кожного місяця від 15.00 до 16.00 за адресою: м.Чернівці, вул. Головна, 205 (зупинка «Легмаш») фахівці відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів проводять практичні навчання та надають роз’яснення з питань  правильного заповнення звітності, яка подається до Пенсійного фонду України й Державної фіскальної служби.

У січні 2018 року на Буковині проведено 219 таких навчань зі страхувальниками, які особисто звернулися до пенсійної служби краю, аби отримати кваліфіковані рекомендації й практичну допомогу з питань правильного заповнення звітності й усунення виявлених помилок.

Довідково нагадуємо, що для проведення предметного й ефективного навчання та висвітлення саме тих питань, які дійсно цікавлять або турбують страхувальників, необхідно звертатися до відділу супроводження інформаційних систем та електронних реєстрів за телефоном 52-74-23. Всі такі побажання обов’язково будуть враховані при формуванні навчальних груп за кількістю учасників і тематики навчання.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *