Незадоволених Зеленським уперше більше, ніж задоволених

Дії Кабміну і ВРУ українці теж переважно не схвалюють
Лише 38% українців схвалюють дії та заяви президента Володимира Зеленського, водночас 45% не схвалюють. Такі результати опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС) від 20 до 23 червня і оприлюдненого 29 червня. В усіх попередніх опитуваннях частка тих, хто був задоволений діями чинного президента, переважала над тими, кого його дії не влаштовували.
Лише 23% опитаних задоволені діями уряду, а 59% – не задоволені. Діяльність Верховної Ради влаштовує лише 21% українців, а 61% – не влаштовує. За попередніми опитуваннями, українців переважно задовольняла робота Кабміну та парламенту..
Лише 18% опитаних вважають, що епідемію COVID-19 в Україні вже подолали, а нових хворих ставатиме все менше. 63% дотримуються протилежної думки: кількість нових хворих зростатиме. Зазначимо, що в іншому дослідженні КМІС понад третина українців заявила, що коронавірус створили в лабораторії і навмисно поширили у світі, щоби зменшити кількість населення.
В Україні зменшилася й кількість тих, хто схвалює співпрацю з МВФ і нові кредити, і значно зросла кількість тих, хто цієї співпраці не підтримує, – 24% проти 61%. Проти другого етапу медреформи висловилися 40% опитаних, тоді як її продовження підтримують лише 25%..
Усього опитали 2000 людей віком від 18 років. Вибірка репрезентативна для дорослого населення України. Статистична похибка не перевищує 2,2% – для показників, близьких до 50%, 2,1% – для показників, близьких до 25%, 1,4% – для показників, близьких до 10%, повідомляє zaxid.net

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *