Москаль: “Калетнік став “калитою” для українських комуністів!”

Україна посіла “почесне” перше місце з контрабанди тютюнових виробів – про це заявила Всесвітня митна організація. Причому уже вп’яте за останні шість років. Протягом 2006 – 2011 рр. було затримано 1756 великих партій контрабанди українських сигарет, тоді як для Росії, Молдови й Білорусі разом узятих цей показник становить лише 734.

– Днями мені передали з Румунії повідомлення місцевих ЗМІ про чергові затримання контрабандних сигарет із України, – інформує народний депутат Геннадій Москаль. – Я прочитав і переклав ці повідомлення з румунської, керуючись мовним законом Ківалова-Колесниченка (переклад додається). Залишається додати, що вже понад два роки митницю очолює представник комуністів Ігор Калетнік, який став одним із головним грошових мішків компартії. Своє прізвище (яке походить від “калита” – гаманець для грошей у вигляді мішечка) він цілком виправдовує, і про це вже знає весь світ.

З повагою, народний депутат ВР України VI скликання, перший заступник голови Комітету ВР України з питань боротьби з організованою злочинністю і корупцією Г. Г. Москаль

 

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *