Фоторепортаж

Конкурс-фестиваль «Буковинська гостинність» у ТРЦ «Панорама» зібрав десятки професійних кухарів барів та ресторанів, а також чернівецьких студентів.

DSC_2424

Журі оцінювали банкетні страви учасників, сервірування столу (тематика довільна), якість приготування святкового торта й роботу з карвінгу.

DSC_2429

Карвінг — англ. curving (від curve, що значить різати) — «різьблена робота», «різьблений орнамент». До того ж, карвінгом називають різьблення по дереву, льоду, каменю, овочам, а також стиль катання на гірських лижах і сноуборді і навіть спосіб довготривалого хімічного укладання волосся.

DSC_2432

Карвінг в кулінарії — це мистецтво фігурного різання по овочах і фруктах, яке зараз досить популярне в ресторанах.

DSC_2436

DSC_2438

 

DSC_2456

DSC_2463

DSC_2465

DSC_2471

DSC_2466

DSC_2472

 

 

Ігор КОНСТАНТИНЮК, «Версії», фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *