32 сесія Чернівецької обласної ради V-го скликання

На підставі статей 46-ї та 55-ї Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», відповідно до розпорядження голови Чернівецької обласної ради № 320 від 28 вересня 2009 року «Про скликання 32-ї сесії Чернівецької обласної ради V-го скликання» 7 жовтня 2009 року о 10.00 в приміщенні сесійної зали Чернівецької обласної ради (м. Чернівці, вул. Грушевського,1) відбудеться засідання 32-ї сесії обласної ради V-го скликання.

На розгляд сесії внесено такі питання:

  • Про пропозиції щодо утворення в Чернівецькій області територіальних виборчих округів для підготовки проведення виборів Президента України 17 січня 2010 року.
  • Про внесення змін до обласного бюджету на 2009 рік.
  • Про хід виконання Регіональних заходів з посилення фінансово-бюджетної дисципліни та мінімізації негативного впливу світової фінансової кризи на економіку області.
  • Про готовність загальноосвітніх навчальних закладів області до 2009-2010 навчального року.
  • Про внесення змін до Комплексної програми організаційного забезпечення діяльності судів Чернівецької області на 2008-2010 роки.
  • Інші.

На сесію запрошуються народні депутати України від Чернівецької області, голова та заступники голови обласної державної адміністрації, голови апеляційного, господарського та окружного адміністративного судів Чернівецької області, прокурор області, голови районних рад та районних державних адміністрацій, Чернівецький міський голова, голова облпрофради, голова обласної ради ветеранів України, окремі керівники структурних підрозділів обласної державної адміністрації, а також місцевих органів міністерств та інших центральних органів виконавчої влади, генеральний директор Чернівецької обласної державної телерадіокомпанії, представники засобів масової інформації.

Прес-служба Чернівецької обласної ради

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *