Успішні буковинки під час вечорниць «вирощували»… мрії

А допомагав їм у цьому найбільший в Україні інтернет-магазин насіння «Florium» з Глибокої.

Народні традиції та звичаї зберігають код нації, досвід поколінь, готову матрицю дій на всі випадки життя. З метою відродження буковинських національних традицій Клуб Успішних Жінок Буковини, що є філією Міжнародного клубу успішних жінок, зініціював проведення Андріївських вечорниць.

Око тішилося різнобарв’ям вишиванок, національних строїв та хусток, – таким був дрес-код вечора. Українські, румунські, молдавські народні пісні у виконанні Кароліни Житару, поетична лірика Олени Рєпіної, а також цікаві оповідки, жартівливі передбачення на Новий рік, колядки і колективні віншування відгукнулися у  серці кожної учасниці.

Кульмінацією вечора стало «висаджування»… мрій. Якщо колись дівчата клали у воду гілочку верби, вишні, яблуні на Андрея і сподівалися вдалого заміжжя, то поважні пані Буковини висаджували цибулини тюльпанів, загадуючи заповітні бажання на прийдешній рік. Партнером такого сакрального дійства став найбільший в Україні інтернет-магазин насіння «Florium» з смт Глибока. Цибулини преміум-класу у фірмових подарункових торбинках були наче дотиком до капсули сонця, що таїть в собі всю красу і силу життя!

Учасниці КУЖ виростили і реалізували в своєму житті не одну мрію, і не тільки свою. Адже це знані у нашому краї представниці різних галузей: медицини, освіти, бізнесу, культури, медіа тощо, які не тільки реалізували себе, а й активно займаються благодійністю, допомагаючи йти іншим. Але навіть такі успішні жінки потребують часу для відновлення рівноваги, обміну енергіями, перезавантаження.

Вечір видався дуже атмосферним, щирим, справжнім. За ідею та організацію учасники дякують голові КУЖ Буковини пані Ілоні Бордян, а також усім, хто долучився до проведення. Як апостол Андрій колись засіяв християнським словом праукраїнські землі, як, пробиваючи ґрунт, проростає цибулина у квітку, так нехай добрі справи квітчають наші буковинські терени!

Вл. кор.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *