Брат і сестра не поділили спадщину, через що ледь не загинула малолітня дитина

За процесуального керівництва Чернівецької обласної прокуратури передано до суду обвинувальний акт стосовно 23-річного жителя Дністровського району за фактами навмисного підпалу будинку, вчинення замаху на умисне вбивство малолітньої дитини, погрози вбивством працівнику поліції та спричинення легких тілесних ушкоджень (ч. 2 ст. 194, ч. 2 ст. 15, п. 2 ч. 2 ст. 115, ч. 1 ст. 345 та ч. 2 ст. 125 КК України).

За даними слідства, у липні цього року, під час сварки чоловік наніс своїй рідній сестрі легкі тілесні ушкодження та підпалив будинок, в якому вона проживала. На момент займання у будинку перебувала його 4-річна племінниця. На щастя дівчинка не постраждала. По приїзді слідчо-оперативної групи громадянин погрожував працівникам поліції вбивством та фізичною розправою. На момент вчинення кримінальних правопорушень він перебував у стані алкогольного сп’яніння.

Конфлікт між братом і сестрою виник на ґрунті перерозподілу спадщини після смерті їх батька.

Досудове розслідування у вказаному кримінальному провадженні здійснювали слідчі Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області.

Примітка: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *