Алкоголь позбавляє розуму і відправляє за грати

Позавчора ввечері до поліції звернулася мешканка вулиці Рокитнянської із заявою про те, що незнайомець, незаконно увійшовши до помешкання, наніс тілесні ушкодження її чоловікові, з рук якого намагався викрасти мобільний телефон. За цим фактом слідчі поліції розпочали кримінальне провадження.
Прибувши на місце події, слідчо-оперативна група Чернівецького районного управління поліції з’ясувала, що  59-річний чоловік у  стані алкогольного сп’яніння проходив повз помешкання приватного сектору. Розбивши порожню пляшку від алкоголю об бордюр біля будинку і нею ж розбивши вхідні двері, він проник до помешкання подружжя. Правопорушник намагався відкрито заволодіти мобільним телефоном 50-річного господаря, який пручався, тож при цьому отримав незначні подряпини тіла від скла.
Побачивши таке, дружина потерпілого викликала поліцейських та бригаду швидкої медичної допомоги.
За вказаними фактами слідчі поліції внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за статтею 15 (Замах на злочин) та частиною 3 статті 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України.
Поліцейські затримали правопорушника у порядку статті 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання.
Наразі перевіряється інформація про вчинення затриманим інших кримінальних правопорушень та вирішується питання повідомлення йому про підозру і обрання запобіжного заходу.
Чоловіку загрожує до восьми років позбавлення волі.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *