Творчий звіт Чернівецького ОЦ НТТУМ

ocnttum_Chernivtsy22

29 травня  у Чернівецькому  обласному центрі науково-технічної творчості учнівської молоді відбувся  творчий звіт.
Вихованці гуртків,  їхні батьки та друзі, запрошені гості знайомилися з досягненнями школярів протягом  навчального ріку.
На подвір’ї розмістилися виставки робіт гуртків ОЦ НТТУМ.  Гурток “Юні конструктори” представив різноманітні фігури,  виготовлені з метизів,  “Основи робототехніки”  – програмно-керованих  роботів на основі мікропроцесорів: модуль керування лампами розжарювання, вимірювач напруги на відстані, програматор, прилад для вимірювання акумулятора. Гурток “Кераміка” предемонстрував предмети побуту  з технічними елементами: годинник і світильник-бра. Гуртки інформаційних технологій пілготували банер “Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді”. Участь вихованців Центру в обласних, всеукраїнських та міжнародних заходах з науково-технічної творчості висвітлена у виставці фотографій:  “Світ очима дітей”, “Сьогодення юних техніків”, “Юні дизайнери”.

ocnttum_Chernivtsy07

ocnttum_Chernivtsy06

ocnttum_Chernivtsy05

ocnttum_Chernivtsy09

ocnttum_Chernivtsy15

ocnttum_Chernivtsy13

37

У 2012-2013 навчальному роціз метою пропаганди науково-технічної та декоративно-ужиткової творчості та виявлення й підтримки талановитих і обдарованих дітей  Чернівецький ОЦНТТУМ провів 15 обласних масових заходів для учнів загальноосвітніх і позашкільних закладів міста й області.

 

ocnttum_Chernivtsy11

ocnttum_Chernivtsy04

ocnttum_Chernivtsy03

ocnttum_Chernivtsy15

Ведучі розповідали про успіхи кожного гуртка, юні виконавці дарували присутнім чудові музичні композиції та вірші. Вихованці гуртка картингістів демонстрували свою майстерність в фігурному водінні картів.

ocnttum_Chernivtsy16

ocnttum_Chernivtsy17

ocnttum_Chernivtsy18

Директор ОЦНТТУМ Петро Плешко розповів про головні досягнення центру, подякував всім за плідну працю  та вручив нагороди та подяки школярам – переможцям змагань, турнірів, конкурсів, конференцій.

ocnttum_Chernivtsy08

ocnttum_Chernivtsy20

ocnttum_Chernivtsy19

ocnttum_Chernivtsy23

ocnttum_Chernivtsy21

ocnttum_Chernivtsy24

ocnttum_Chernivtsy26

ocnttum_Chernivtsy25

ocnttum_Chernivtsy39

ocnttum_Chernivtsy28

ocnttum_Chernivtsy29

ocnttum_Chernivtsy01

ocnttum_Chernivtsy27

ocnttum_Chernivtsy10

Тетяна Стрільчик, “Версії”,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *