Віртуальна галерея всеукраїнського проєкту «Школа моєї мрії»

Пропонуємо разом з вами створити віртуальну комп’ютерну галерею!

4 номінації:

 

  • Комп’ютерна графіка;
  • Поетична сторінка;
  • Образотворче мистецтво;
  • Lego-конструювання.

Тематика робіт: «Школа моєї мрії».
Проєкт працює в рамках Віртуальної школи Ранок.

Координаторка проєкту: Тетяна Спориніна, вчителька інформатики Чернівецької гімназії №2, керівничка гуртка «Байт» Чернівецького ОЦНТТУМ.

Члени журі: Наталія Кабак, художниця; Олена Афанасьєва, web-дизайнер; Вікторія Угорська, архітектор; Денис Кондрюк, керівник гуртка “Основи робототехніки на базі LEGO” ОЦНТТУМ.

Галерея предствлена учасниками 22 областей України: Вінницька, Дніпропетровська, Донецька, Житомирська, Закарпатська, Запорізька, Івано-Франківська, Київська, Кіровоградська, Луганська, Львівська, Миколаївська, Одеська, Полтавська, Рівненська, Тернопільська, Харківська, Херсонська, Хмельницька, Черкаська, Чернівецька, Чернігівська.

8.05.2020 у Віртуальній школі «Ранок» відбулася он-лайн зустріч, де  учасники і координатори проєкту  узагальнювали отриманий досвід Всеукраїнського телекомунікаційного проєкту «Школа моєї мрії».
Після завершення роботи членів журі всіх учасників чекає розсилка електронних сертифікатів (після 20 травня) і оголошення переможців конкурса в 4 номінаціях: Комп’ютерна графіка; Поетична сторінка; Образотворче мистецтво; Lego-конструюваня.
Дякуємо Віртуальній школі Ранок, спеціалістам технічного забезпечення відеоконференцій, газеті «Версії» за інформаційну підтримку, всім нашим партнерам, вчителям, батькам, керівникам гуртків, наставникам.
І найголовніша подяка нашим дітям – хлопчикам і дівчаткам за їх листи, малюнки, унікальні конструкції, за їх мрії…

Всього 195 робіт представили учасники у віртуальну Галерею.
Через велику кількість робіт є  два простори Галереї:  «ШКОЛА МОЄЇ МРІЇ» – ВІРТУАЛЬНА ГАЛЕРЕЯ

і  продовження нашої Галереї – «ШКОЛА МОЄЇ МРІЇ» – ВІРТУАЛЬНА ГАЛЕРЕЯ. 6-7 ТРАВНЯ 2020

 

КОМЕНТУЮТЬ ЧЛЕНИ ЖУРІ 

Наталія Кабак

Сміливо втілюйте свої мрії та фантазії!

Проєкт «Школа моєї мрії» відбувся і це радує! Це не лише віртуальна галерея, це можливість поспілкуватись нам в ці карантинні будні. Це можливість обмінятися думками, поділитись своїми бажаннями та баченням нової школи. Це оцінка того, що ми можемо зробити для покращення місця, де проходить значна частина нашого життя, а деякі задуми можна втілити вже і зараз.

Я вдячна організатору за можливість прийняти участь в цьому спілкуванні, можливість зануритись у вихор дитячих ідей та політ фантазій. Футуристичні будинки, інноваційні технології, бережливе ставлення до природи та щирі емоції – це все я побачила у ваших роботах і вдячна вам за них! Робіт багато, роботи цікаві, абсолютно різні за ідеями та виконанням. Я отримала неймовірне задоволення від перегляду ваших робіт!

Дуже вдячна всім учасникам віртуальної галереї за активність,за ваші ідеї та творче втілення ваших думок! Бажаю вам творчих успіхів та перемог!
З повагою, Наталія Кабак

Олена Афанасьєва 

Денис Кондрюк

Не можу стримати емоцій від переглянутих проєктів шкіл! Я дуже вражений вашими роботами, тим – які всебічно розвинуті діти живуть і творять в нашій країні, адже представлені і художні твори, і поетичні, і навіть цілі інженерні конструкції із конструкторів.

Приємно бачити, що долучилися всі вікові категорії – від першачків, які ще тільки пробують свої сили на публіку, до випускників, які вже мають свої,  чітко сформовані світоглядні позиції. Хочеться звернути увагу на патріотичну сторону поданих робіт – всі роботи демонструють небайдужість дітей до майбутнього України – це сонячні мотиви, жовто-блакитні кольори в мирному небі, веселі дитячі обличчя в школах, що говорить про добробут та мир в країні.
Маючи досвід роботи із конструкторами, хочеться відзначити проєкти виконані з конструкторів. У представлених роботах видно широту думок авторів, їхню обізнаність та талант у роботі з конструкторами. Виконавці продумали все до дрібниць – і навчання, і відпочинок, і розваги, і, навіть, трансформацію шкільних стін, щоб завжди було цікаво навчатися в школі.
Дуже мило сприйнялися романтичні рядочки поетичних творів та мотиви фантастики, що дає зрозуміти про щедрість дитячих душ, а також, порадували моменти симбіозу живої природи та сьогоднішньої ери діджиталізації.
Хочу подякувати всім учасникам, їхнім батькам, наставникам, керівникам, учителям за гарну роботу!!! Давайте продовжимо працювати з тим же натхненням і чекаємо нових робіт, адже ще є час (до 30.04).
З повагою, Кондрюк Денис!

Вікторія Угорська

КОМП’ЮТЕРНА ГРАФІКА

1.05.2020 – 8.05.2020

Іван Савін

«Школа моєї мрії», Іван Савін, 4 клас Вільхівської ЗОШ Станично-Луганського району Луганської області

Софiя Шиманська 

«Школа моєї мрії», Софiя Шиманська, 7 клас, ліцей №4 “Успіх”, м. Краматорськ, Донецька область

Анісія Діденко 

«Школа моєї мрії», Анісія Діденко, 2 клас, КЗ “Полтавська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів № 26”, м. Полтава

Даніл Рубінський  

«Школа моєї мрії», Даніл Рубінський , 5 клас, ЗОШ №58, м. Харків

Назрін  Алієва 

«Школа моєї мрії», Назрін Алієва, 6 клас, ЗОШ №58, м. Харків

Андрій Палієнко

«Школа моєї мрії», Андрій Палієнко, 5 клас, гімназія № 178, м. Київ

Альона Ткаченко

«Школа моєї мрії», Ткаченко Альона, 7-А клас КЗ “Широківська ЗОШ І – ІІІ ступенів Станично-Луганського району Луганської області”, с.Широкий Ст.- Луганський р-н, Луганська обл.

25.04.2020 – 30.04.2020

Артур  Близнюченко

«Школа моєї мрії», Артур Близнюченко, 5 клас, гімназія № 178, м. Київ

Яна Гріценко 

«Школа моєї мрії», Яна Гріценко, учениця 5 класу, Голов’ятинська ЗОШ І-ІІ ступенів, с. Малий Бузуків, Черкаська область

Євген Чередниченко

«Школа моєї мрії», Євген Чередниченко, учень 7 класу, Голов’ятинська ЗОШ І-ІІ ступенів, с. Малий Бузуків, Черкаська область

Софія Зайцева 

«Школа моєї мрії», Софія Зайцева, учениця 7 класу, Криворізький Центрально-Міський ліцей, м. Кривий Ріг

– Для когось школа – це місце навчання, місце зустріч з друзями … Для мене школа- це місце майбутніх технологій , інновацій.

Микита Вергелес 

«Школа моєї мрії», Микита Вергелес, 5 клас, Мелітопольський НВК №16, Мелітополь, Запорізька область

Олександр Бушку 

«Школа моєї мрії», Олександр Бушку, 5 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

У майбутньому я мрію щоб школа знаходилась у космосі. Вона виглядатиме незвично в усьому: форма, розміри, деталі будівлі – все буде незвично та трішки незрозуміло для теперішнього світу. Школа матиме можливість пересуватися у просторі та часі. Під будівлею будуть вогнища, які допомагатимуть у разі небезпеки (наприклад, нападу інопланетян). Канікули будуть кожного місяця. Вчителі матимуть все необхідне для своєї роботи з учнями. Робота приноситиме радість і задоволення. Замість оцінок – подарунки у вигляді золотих зірочок. Ніхто (ні учні, ні вчителі ніколи не будуть скривджені). Всі будуть поважати один одного та міцно дружити. Пануватиме лише мир та злагода!

Аліса Єфіменко 

«Школа моєї мрії», Аліса Єфіменко, 2 клас, Харківська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №58, м. Харків

Вікторія Доля

«Школа моєї мрії», Вікторія Доля, 7 клас, Опорний заклад “Вашківецький ЗЗСО”, Вашківці, Чернівецька область

Мені завжди подобались будинки в стилі Хай-тек. Тому школа моєї мрії – це школа в цьому стилі. Такі споруди не мають нічого складного в побудові. Красиві як зовнішнє, так і всередині. Як правило в таких спорудах багато місця. Школа була б просторою. Мені це також подобається. У такій школі було б багато техніки. Наприклад, комп`ютери, ноутбуків та багато іншого. Це ж школа майбутнього. Ще такі школи виглядають ефектно. На мій погляд дітям би сподобалось навчатись у такій школі. Ось такі мої уявлення про школу майбутнього.

Богдан Савчук

«Школа моєї мрії», Богдан Савчук, 4 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

– Школа моєї мрії – це дуже сучасна школа, в якій хочеться навчатися новому та цікавому в комфортних умовах. Це школа, розташована біля моря, де виросли кіпариси та сосни, де є зони для навчання та відпочинку з друзями-однокласниками. В таку школу зручно добиратися машиною чи літаком!

Нікіта Корольов 

«Школа моєї мрії», Нікіта Корольов, 4 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

– Школа моєї мрії – дуже гарна, з ідеально прибраною територією, сучасними доріжками, з великим футбольним полем. Навколо школи багато дерев.

Тарас Волянський 

«Школа моєї мрії», Тарас Волянський, 4 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

– Школа моєї мрії – це сучасна школа з сонячними батареями, вікнами у формі трапецій. Біля школи є паркова зона для відпочинку дітей, а поруч зупиняється шкільний автобус. Ззовні школу дуже легко розпізнати, бо вона обов’язково має кольори державної символіки!

18.04.2020 – 24.04.2020
Наталія Кабак

«Школа моєї мрії», Наталія Кабак, художниця, Чернівці

 

– Школа моєї мрії – це школа сучасних технологій та інновацій. Але попри це ми не маємо втратити те найкраще, що зараз є в школі. Школа – це місце спілкування, це там, де діти можуть вільно говорити, тримати один одного за руку, дізнаватись нове через живе спілкування з вчителями та сміятися з друзями на перервах. Школа моєї мрії там, де є довіра, повага, розуміння та любов до спільної справи.

Василіса Петрик

«Школа моєї мрії», Василіса Петрик, 5 клас, гурток радіоелектроніки та мікропроцесорної техніки Міської станції юних техніків Дніпра, м. Дніпро

Катерина Голоскок

«Школа моєї мрії», Катерина Голоскок, 7 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Це школа, яку я бачу в майбутньому – у вигляді котика!

Міїаєла Рябко

«Школа моєї мрії», Міїаєла Рябко, учениця 9 класу ЗОШ І-ІІІ ст. № 10. м. Чернівці

– Школа моєї мрії  – мирне небо над Україною.

Семен Гінінгер

«Школа моєї мрії», Семен Гінінгер, 6 клас, Чернівецька гімназія №2, Чернівці

Мирослава Машкаринець

«Школа моєї мрії», Мирослава Машкаринець, учениця 9 класу, Голов’ятинська ЗОШ І-ІІ ступенів, с. Сунки, Черкаська область

DreamART

«Школа моєї мрії», DreamART, арт-менеджер, Чернівці

10.04.2020 – 17.04.2020
Олена Афанасьєва

«Школа моєї мрії», Олена Афанасьєва, web-дизайнер, Чернівці

Іван Богданов

«Школа фізики, астрономії і телепортаціїї», Іван Богданов, 6 клас, Чернівецький ОЦ НТТУМ

Це космічна школа, яка розуміє думки. Знання передаються телепортацією і переміщення у просторі теж телепортацією.
Сніжана Тіней

«Школа моєї мрії», Сніжана Тіней, 7 клас, Вашківецька ЗЗСО | – ||| ступенів, Вижницький район, Чернівецька область

– Я люблю свою школу, але хотілося, щоб її трохи вдосконалили .
У майбутньому мрію, щоб на уроках у всіх учнів була електронна книга, і учень не брав багато книг в портфель і йому було легше іти до школи. І ще хотілося зменшити навантаження на учня. У день було 4 чи 5 уроків, і учень би краще запам’ятовував тему на уроці.
Хотілося ще, щоб у школі були ліфти, щоб швидше підніматися на якийсь поверх.

Андрій Ковальов

«Школа моєї мрії», Андрій Ковальов, 6 клас, Чернівецька гімназія №2, Чернівці

– Рухаючись cправа – наліво, перше що ви бачите – великий будинок. Це будинок, де я живу. Далі бачимо два портали, за допомогою яких я можу телепортуватись з дому в школу і зі школи додому. Будь-хто може ними скористатися. Достатньо правильно вимовити пароль: «Паляниця». На передньому плані школа на пружині, яка вміє скакати в часі і ти можеш нескінченно перездавати контрольні роботи.
Літаюче шкільне містечко знаходиться не далеко, воно просто мікроскопічне. Містечко може літати разом з будинками і долати будь-яку відстань. Телепортуючись туди, я зменшуюсь в розмірах. Таке шкільне містечко може вирішити проблему перенаселення, або відсутності місця для забудови. З лівого боку потряпляємо в зоряний портал. І через нього ми можемо подорожувати у космосі .
А в горі – неслухняні планети. Вони некеровані і самі змінюють свій курс. У будь-який час ви можете завітати в школу, там завжди день. Та не забудьте, пароль – «Паляниця»!

Борис Маді

«Школа моєї мрії», Борис Маді, учнь 9 класу, м. Ужгород

– Школа майбутнього – це спеціалізований ліцей, де вивчають фізику, механіку, оптику, астрономію, математику, комп’ютерні науки. І багато подорожей, навіть космічних.

Олексій Залогін

«Школа майбутнього», Олексій Залогін, учень 11 класу Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів N 4 Мелітопольської міської ради Запорізької області

Олександр Афіян 

«Школа моєї мрії», Олександр Афіян, учень 11 класу Мелітопольської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів N 4 Мелітопольської міської ради Запорізької області

ПОЕТИЧНА СТОРІНКА

1.05.2020 – 8.05.2020

Євгенія Дем’янчук 

Коло мрії, як у казці
Прозорі двері кришталеві,
Східці, ніби янтареві,
Парти білі, мармурові,
Стільці блискучі, золотаві.
В класі вчителька, мов фея.
Паличкою чарівною
Нас в майбутнє відправляє,
Де корабель космічний
Миттєво в школу доставляє.

Євгенія Дем’янчук, 4 клас,  екологічний ліцей  №24, м. Житомир

25.04.2020 – 30.04.2020

Олександр Бушку 

Олександр Марусик 

«Школа моєї мрії», Олександр Марусик, 4 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

18.04.2020 – 24.04.2020

Ірина Шлєєва

Ірина Шлєєва, вчителька початкових класів, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

Юлія Бабій, Роман Бабій

«Школа моєї мрії», Юлія Бабій, Роман Бабій, учень 2 класу Чернівецької ЗОШ 1ст. №9, Чернівці

10.04.2020 – 17.04.2020

Оксана Приходченко

Оксана Приходченко, старший викладач кафедри фінансів Національної металургійної академії України, м. Дніпро
Даня Власюк 

ШКОЛА МРІЇ

Школа моєї мрії
Здійснює наші надії
Класи компютерні , нові
Клумби квітучі казкові
Дошки інтерактивні
І вчителі позитивні
Друзі привітні й веселі
Настрій , як в власній оселі
Їжа готується смачно
Кухарям будемо вдячні
Подорожі цікаві
В ЦДЮТ забави
Секції та гуртки
Будем ходить залюбки
І чого ще нам хотіти?
Будемо в школу на крилах летіти
Даня Власюк,  14 років, м.Кропивницький, НВО Науковий ліцей, учасник театрального гуртка, керівник Прошаченко В.П.
Каріна Ткачук
«Школа моєї мрії», Каріна Ткачук, учениця 6 класу, ЗОШ №5, м. Чернівці

ОБРАЗОТВОРЧЕ МИСТЕЦТВО

1.05.2020 – 8.05.2020

Софія Варіна

«Школа моєї мрії», Софія Варіна, учениця 1-Б класу Мелітопольської НВК №16, м.Мелітополь Запорізька обл.

Олександр Сємєнєнко 

«Школа моєї мрії», Олександр Сємєнєнко, учень 5 класу КЗ ” Валуйська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів №2 Станично-Луганського району Луганської області”

Аліна Кожухаренко 

«Школа моєї мрії», Аліна Кожухаренко, 12 років, “Палац дітей та юнацтва”, гурток “Веселий пензлик”, м. Ізмаїл, Одеська область. Керівник: Лілія Малоок

25.04.2020 – 30.04.2020

Черкалова Аліна

«Школа моєї мрії», Черкалова Аліна, 5 клас, Мелітопольський НВК №16, Мелітополь, Запорізька область

Анастасія Заєць 

«Школа моєї мрії», Анастасія Заєць, 11 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Це школа моєї мрії. Я хочу, щоб школа була сучасна та яскрава. Щоб використовували  новітні технології. На території школи повинен бути обов’язково басейн і атракціони. Я вважаю, що в таку школу захоче ходити кожна дитина.

Ніка Ступак 

«Школа моєї мрії», Ніка Ступак, 1 клас, ЗОШ №30, м. Черкаси

– Моя школа – веселкова. Я бачу школу майбутнього у кольорах веселки, де кожне віконечко – це погляд у веселе майбутнє. А стежка знань веде до перемоги. А ще я використала кольори прапору України в слові “Школа”, тому що це школа майбутнього в МОЇЙ країні.

Надія Суганяка

«Школа моєї мрії», Надія Суганяка, 12 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Це школа моєї мрії . Тут, щоб опинитися в іншому класі, можна проїхати на екскалаторі або з’їхати з гірки. На подвір’ї є баскетбольний майданчик і футбольний . А поруч басейн . На мою думку – це найкраща школа.

Меланія Дворська

«Школа моєї мрії», Меланія Дворська, 11 років, КЗ “Науковий ліцей”, м.Кропивницький

– Школа моєї мрії – велика, простора, кольорова. В цю школу хочеться приходити і насолоджуватись навчанням. В ній зібрані частинки культур різних народів.

Мартіна Дворська

«Школа моєї мрії», Мартіна Дворська, 8 років, КЗ “Науковий ліцей”, м.Кропивницький

– Цукрова школа. Для того, щоб краще працював мозок, треба їсти солодке.

Дар’я Явтушенко 

«Школа моєї мрії», Дар’я Явтушенко, 10 років, КЗ “Науковий ліцей”, м.Кропивницький

– На мою думку, школа майбутнього – це школа цікава для дітей, як ззовні, так і всередині. Я її уявляю світлою, просторою, різнокольоровою, з величезними вікнами. Усередині незвичайні суперцікаві кабінети, а на коридорах місце для відпочинку з величезними акваріумами.
На даху школи – сучасний телескоп, на подвір’ї – прекрасний парк, а ще сучасний майданчик для занять різними видами спорту.

Владислав Солодовник 

«Космічна школа майбутнього», Владислав Солодовник, 18 років, Комунальний позашкільний навчальний заклад “Станція юних техніків”Дніпровської міської ради, гурток “Цікава астрономія”, Дніпро
«Школа-мандрівниця», Кіра Прокопенко, 11 років, Комунальний позашкільний навчальний заклад “Станція юних техніків”Дніпровської міської ради, гурток “Цікава астрономія”, Дніпро

Валерія Прокопенко 

«Шкільна планета», Валерія Прокопенко, 7 років, Комунальний позашкільний навчальний заклад “Станція юних техніків”Дніпровської міської ради, гурток “Цікава астрономія”, Дніпро

Анастасія Скарга

«Фантастична школа», Анастасія Скарга, учениця 11 класу, Носачівська загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів, с. Носачів, Черкаська область

18.04.2020 – 24.04.2020

Аліна Проскуріна

«Школа моєї мрії», Аліна Проскуріна, 9 клас Мелітопольський НВК №16, Мелітополь, Запорізька область

Катерина Рильник 

 

“Школа моєї мрії. Безтурботне вікно школи”, Катерина Рильник, учениця 10 класу, КЗ “САРНЕНСЬКИЙ РАЙОННИЙ БУДИНОК ДІТЕЙ ТА МОЛОДІ”, м. Сарни, Рівненьська область

– Мій малюнок не стандартний, хоча зараз весна. мені захотілося намалювати зиму, справжню зиму і зобразити яскраву стіну з вікном, за яким лунає безтурботне життя школярів. Із розповідей своїх батьків про школу, я намалювала саме таку школу: без різних технологічних устаткувань, а просто школа, яка сповнена любов’ю. Адже саме зараз на карантині нам хочеться повернутися до своїх однокласників та вчителів. Моя фантазія поринула в цей малюнок всією душею. На малюнку зобразила саме велосипед,  ніяких машин, адже хочеться просто спокійного життя без шуму))))

Вікторія Молодченко 

«Школа моєї мрії», Вікторія Молодченко, 7 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

–  Я намалювала космічну школу, в якій би я хотіла навчатися. Там можна літати на космічній ракеті на інші планети і дізнаватися щось цікаве. Сподіваюся вам мій малюнок сподобався.

Катерина Дрьомова

«Школа моєї мрії», Катерина Дрьомова, 9 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Це школа моєї мрії. Вона у вигляді замку з басейном на подвір’ї. У ній є електронні дошки, а замість книг –  планшети.

Олександра Врадій 

«Школа моєї мрії», Олександра Врадій, 8 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Я намалювала три школи майбутнього. Перша школа шоколадна, для дітей, які дуже люблять шоколад, друга школа – ялинка, для тих дітей, що дуже люблять новий рік. А третя школа – цукерка, для тих учнів, що дуже, дуже сильно полюбляють цукерки.

Дар’я Мельничук. Триптих «Школа на природі»

«Школа на природі. Квіткова», Дар’я Мельничук, 5 клас, гімназія №4, Чернівці
«Школа на природі. Перерва», Дар’я Мельничук, 5 клас, гімназія №4, Чернівці
«Школа на природі. Звірі-малята», Дар’я Мельничук, 5 клас, гімназія №4, Чернівці

Поліна Олійник 

«Школа моєї мрії», Поліна Олійник, 9 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– У майбутньому я бачу школу світлою та яскравою, а роботи там будуть  вчителями.

Анна Скворцова

«Школа моєї мрії», Анна Скворцова, 8 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Я мрію, щоб моя школа була яскравою, з малюнками на стінах, доброю до своїх учнів, щоб навколо було багато рослин, квітів та тварин. Щоб в їдальні було більше солодощів.  І щоб ніколи більше не було карантину!

Каріна Міндубаєва

«Школа моєї мрії», Каріна Міндубаєва, 12 років, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Я хочу, щоб в школі моєї мрії було таке місце, де можна вийти і подивитися в телескоп на зорі. А біля школи  був майданчик, де можна провести вільний час після навчання.

Юлія Яблочнікова

«Школа моєї мрії», Юлія Яблочнікова, учениця 7 класу ЗОШ І-ІІІ ст. с. Шишківці, Вашковецької ОТГ

– Школа – це велика сім’я, де ми зустрічаємо радість і смуток, веселі моменти свого життя. Ці роки ми ніколи не забудемо, як наше перше кохання, так і школа закарбується у нашій пам’яті назавжди. Цінуймо час, проведений у школі з нашими улюбленими вчителями та однокласниками!

10.04.2020 – 17.04.2020

Валерія Фонарюк

«Школа моєї мрії», Валерія Фонарюк, 7 клас, Чернівецька гімназія №2, Чернівці

Дарія Єгипет

«Щаслива школа», Дарія Єгипет, 4-Б клас ЗОШ |-|||ступенів с. Вашківці Сокирянського району Чернівецької області

– Ось так я бачу школу своєї мрії. Вона зображена різними барвами неначе Капітошка, весела радісна та щаслива, де навчаються самі щасливі діти. Різнокольоровими тунелями ми потрапляємо в наші класи. У цій школі діти будуть навчатися лише на відмінні оцінки.

LEGO-КОНСТРУЮВАННЯ

Андрій Хоминець

«Школа моєї мрії», Андрій Хоминець , 2 клас, Ніжинська станція юних техніків, гурток «Лего-конструювання» на базі Гімназії №2, м. Ніжин Чернігівської обл.

Колективна робота, Ніжинська станція юних техніків, гурток «Лего-конструювання», керівник Пархоменкко Т.В.,  м. Ніжин Чернігівської обл.

«Школа моєї мрії», «Школа театру», Ліза Бондаренко, 2 клас, ЗОШ №7; Ілона Шугай, 1 клас, ЗОШ №11; Кіра Булига, 1 клас, ЗОШ №11; Єгор Муравщик, 1 клас, ЗОШ №11; Валерія Драб, 1 клас, ЗОШ №11; Максим Пилипенко, 1 клас, ЗОШ №15 Іван Чорнодід, 1 клас, ЗОШ № 15

Платон Лихолетов 

«Школа моєї мрії», Платон Лихолетов, 1 клас, ліцей № 8 імені Василя Стуса, м. м. Краматорськ, Донецька область

Артем Новосілецький 

«Школа моєї мрії», Артем Новосілецький, 3 клас, ліцей N 4 «Успіх», м. Краматорськ, Донецька область

25.04.2020 – 30.04.2020

Назар Дарійчук

Назар Дарійчук, учень 3 класу СШ ОРТ 41, м. Чернівці

– Школа моєї мрії – це будівля з великим спортзалом, з просторими класами, які наповнені різними технічними засобами. Багато класів тематичних, які б допомогли у виборі майбутньої професії. Я хочу, щоб в моїй школі був окремий клас,  там будуть конструювати. Біля школи спортивні майданчики, великі зелені газони, на яких можна гарно проводити час під час перерви з однокласниками, є скверики. 

Нікіта Меньков 

«Школа моєї мрії», Нікіта Меньков, 11 років, вихованець гуртка «Основи робототехніки», КЗ «Чернівецький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді», м. Чернівці

– Школа будущего будет высокотехнологичная, роботы будут выполнять техническую работу (повара, звонки, уборщицы). Обязательными предметами в школе будут робототехника, астрономия, печатанье. Кружки будут при школе (спортивные, технические, музыкальная школа, художественная школа). Здание школы большое, крестообразное, по 3 или 4 этажа, младшая школа вместе со старшей. Каждый день по 4 урока, 6 дней в неделю, учеба до начала мая месяца. Никаких карантинов!

Микита Задорожний 

«Школа моєї мрії», Микита Задорожний, 9 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

– Школа моєї мрії – це школа спілкування та застосування практичних навичок знань. Отримання знань через вживлений в тіло учня чіп, котрий завантажуватиме знання за допомогою антени (знаходиться на даху школи), враховуючи особисті вподобання. В приміщенні школи є: басейн, спортзал, зелений куточок, кімната з голограмою, яка передає останні новини світу.

Дарина Волянська

«Школа моєї мрії», Дарина Волянська, 4 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

– Школа «Червона Мрія». На мою думку ідеальна школа – це навчальний заклад, в якому цікаво вчитися, який виникає бажання відвідувати, в якому діти люблять знання і їм подобається вчитись! На моєму макеті – ідеальна школа з сучасним дизайном «Червона Мрія»! Вона велика, класів багато, багато вікон, одже всередині дуже світло. З правої сторони школи – великий стадіон, з густою зеленою травою, де проводять уроки фізкультури. З лівої сторони – місце для прогулянок, там багато дерев, місць для відпочинку та ігор. До школи всіх привозить шкільний автобус. В таку школу всі ходили б залюбки!

Андрій Крісманов 

«Школа моєї мрії», Андрій Крісманов, 4 клас, Чернівецька ЗОШ І-ІІІ ступенів №30, м. Чернівці

– Мені подобаються невеличкі за розміром школи, щоб біля моєї школи була зручна та велика парковка. А також, сучасний спортивний майданчик. Щоб біля моєї школи стояв макет танка «Т-84», як символ незламності наших учнів. Було б ще непогано влаштовувати змагання між учнями з відеоігр. А ще я мрію, щоб це була школа без домашніх завдань!

Максим Стадничук

«Школа моєї мрії», Максим Стадничук, учень 2-го класу, НВК #10 м. Хмельницького

– На даху кондиціонер та власна вишка мобільного зв’язку (щоб Інет “літав”). 

Максим Стадничук /Minecraft/

Школа моєї мрії», Максим Стадничук, учень 2-го класу, НВК #10 м. Хмельницького

– Школа в стилі Гогвардс.
Minecraft дав можливість експерементувати у тривимірному процедурно генерованому світі.

18.04.2020 – 24.04.2020

Ростислав Шлєєв

«Lego-школа моєї мрії», Ростислав Шлєєв, учень 1 класу, КЗ “Науковий ліцей”, м. Кропивницький

– Я дуже люблю свою школу, свою вчительку Ольгу Вячеславівну і своїх однокласників. Дарую їм свою Lego- школу!

Єгор Охредько

«Лего-школа», Єгор Охредько, 5 клас, ЗОШ №5, м. Бердянськ, Запорізька область

– Будующее – это гармония с природой. В школе есть сафари-зоопарк, где вместе со слоном и жирафом живут птица-гром и арабок, в огоромном бассейне есть дельфины и плот, во дворе школы скелет динозавра, спортивная площадка, беседки, деревья, крона которых состоит из цифр. А после уроков можно покататься на карете Гриндельвальда, посетить дом-чемодан Ньюта Саламандера или отправиться в виртуальное путешествие по свету в поезде “из Хогвартс”. Стены школы могут легко перестраиваться , поэтому каждый день все по новому. «Лего-школа – не заскучаешь!»

10.04.2020 – 17.04.2020

Олександр Зюлковський

«Школа моєї мрії», Олександр Зюлковський, 6 клас ЗОШ №1, м. Чернівці

– Я люблю свою школу, своїх однокласників і своїх вчителів. А це мій проєкт школи майбутнього. У моїй школі є класи не тільки для учнів, але і для домашніх улюбленців. Тут є дві вежі: Добра і Зла.  І в один день у нас не уроки з різних предметів. А в понеділок: у нас цілий день математика. У вівторок ми вивчаємо історію, у середу – географію. Потім літературу, біологію, мови, інформатику, мистецтво, трудове навчання… Ми багато подорожуємо, пишемо книги, вірші, гуляємо на природі, співаємо, граємо у футбо, ставимо вистави…

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ ТЕЛЕКОМУНІКАЦІЙНИЙ ПРОЄКТ

«ШКОЛА МОЄЇ МРІЇ».

ВІРТУАЛЬНА ГАЛЕРЕЯ

Проміжний звіт  10.04.2020 – 17.04.2020 :

Проміжний звіт  18.04.2020 – 24.04.2020: Телекомунікаційний проєкт “Школа моєї мрії. Віртуальна галерея”. Проміжні результати

Файли з малюнками, які виконані в графічному редакторі, або фото малюнків, які намалювали олівцями чи фарбами /чи відскановані/,  фото проєктів з Lego-конструкторів,  поетичні рядки чекаємо за адресою для листування: dream.school.ua.2020@gmail.com.

Кожний учасник отримає сертифікат учасника Всеукраїнського проєкту.
Найкращі малюнки будуть відзначені видавництвом «Ранок».
Кожної п’ятниці буду робити звіт про перебіг подій проєкту у Віртуальній школі  «Ранок». 

ЕТАПИ ПРОЄКТУ

І етап ( 3.04. – 9.04)- ознайомлення школярів умовами проєкту.
ІІ етап – Підготовка, оформлення рабіт, пересилка робіт (10.04-24.04)
IІІ етап – реалізація запланованої діяльності. (17.04) – підведення проміжних результатов. Демонстрація вже надісланих робіт. Також ми зустрінемося віртуально із учасниками –випускниками минулих телекомунікаційних проектів, які зголосилися взяти участь і в цьому проекті.
ІV етап – Підведенння проміжних результатів проєкта (24.04) . Демонстрація нашої галереї. Малюнки можна буде надсилати ще до до 30.04. А вже після – регістраційна форма буде закрита.
ІV етап/додаток/ – за проханнями учасників проєкту термін прийому робіт продовжено до 7 травня 2020 включно.
V етап – оцінювання результатів проекту: узагальнити отриманий досвід. Відеоконференція з учасниками прєкту. 8 травня 2020 – підведення результатів проєкту.

Партнери проєкту:

Видавництво «Ранок», Марина Корнієнко, головна редакторка
відділу «Навчальна література»

 

Інформаційний партнер проєкту:
обласна газета «Версії»Людмила Чередарик,
редакторка газети «Версії»

.

©Тетяна Спориніна,
координаторка проєкту «Школа моєї мрії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

2 коментарі “Віртуальна галерея всеукраїнського проєкту «Школа моєї мрії»”