Глибока відгуляла свої 580 років

Незважаючи на такий поважний вік, нині Глибока розвивається, стає комфортнішою для проживання, зростає її культурний потенціал. Свій прояв ці явища мали у зверненні молодої генерації глибочан –  випускників глибоцьких гімназії та ліцею – до 39 сесії Глибоцької селищної ради VII скликання у присутності поважних гостей, які завітали на ювілей селища з Польщі, Румунії, різних областей України, з Чернівців і районів Буковини.

До реалізації мрії жителів селища — проведення газу – залишилось небагато:  гроші з держбюджету вже надійшли на рахунки. Після святкування ювілею продовжать відповідні роботи. Грамоту ВРУ методистці районного управління освіти Надії Митранюк передав нардеп Григорій Тиміш.

Варто зазначити, як привітав Глибоку Кабмін України: виділив чергові 3 млн грн. на добудову газопроводу до райцентру, що дасть змогу на 100% газифікувати селище. Концерти народних колективів, круглий стіл «Глибока скликає друзів!», народне гуляння на центральному майдані селища в неділю, підписання угод про співпрацю з містами-побратимами з Польщі та Молдови, найсолодший конкурс «Глибоцький медівник» із головним призом у 10 тис грн і на завершення – довгоочікуваний виступ срібного голосу України Андрія Рибарчука – таким був святковий калейдоскоп поважного ювілею буковинського містечка зі славним минулим і обнадійливим сучасним майбутнім, повідомило джерело «Версій» у Глибокій.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *