Гороскоп від 4 до 10 жовтня для всіх знаків зодіаку

 

ОВЕН

У п’ятницю домовляйтеся з партнерами, субота обіцяє удачу й гарний настрій. У неділю відпочивайте з родиною. Від понеділка вмикайте інтуїцію і справи будуть вдалими. У середу можна звертатися по допомогу, у четвер приймайте рішення.

ТЕЛЕЦЬ

Допомоги у п’ятницю-суботу не шукайте, але й прибуток неділі буде лише ваш. Понеділок обіцяє романтичне побачення. Від вівторка зменште активність, бережіть здоров’я в середу й не втручайтеся в конфлікти у четвер.

БЛИЗНЮКИ

На п’ятницю застерігаємо від травм. На вихідних можна виїхати з міста на відпочинок. Від понеділка доведеться активно працювати, але будьте обачливі: у середу на вас чатують неприємності. Четвер присвятіть родині.

РАК

Удачу ловіть у п’ятницю й неділю, але в суботу й вівторок розраховувати у справах можете лише на себе. У понеділок будьте обережні у фінансових розрахунках, у середу бережіть здоров’я. У четвер зірки поблажливі до мандрівників.

ЛЕВ

Не приймайте рішень у п’ятницю: субота – день розчарувань. На неділю плануйте романтичні побачення або сімейні свята. Не ображайтеся на близьких у понеділок. У вівторок-середу можна починати важливі справи, шукайте партнерів у четвер.

ДІВА

Тиждень важких заробітків у п’ятницю та середу й складних випробувань для здоров’я та гаманця від суботи до понеділка. Вівторок і четвер залишаються вам на те, щоби встигнути власноруч і якісно виконати все заплановане.

ТЕРЕЗИ

Хтось має прийти допомогти вам у п’ятницю. Спілкування суботи-неділі буде неоднозначним, на межі конфлікту. Крутий поворот понеділка-вівторка може позбавити вас чогось важливого. У середу шукайте допомоги,  у четвер уникайте конфліктів.

СКОРПІОН

У п’ятницю можливі надходження. Не приймайте рішень у суботу й активно відпочивайте в неділю. У понеділок можете дізнатися про щось неприємне. Вівторок присвятіть сімейним проблемам.

Середа-четвер – для роздумів і планування.

СТРІЛЕЦЬ

Бережіть здоров’я у п’ятницю і гроші в суботу. Новини неділі будуть обнадійливими, але не відкладайте справи на вівторок,зробіть усе потрібне в понеділок. У середу візьміться за задавнені справи, у четвер чекайте на несподіванки.

КОЗЕРІГ

Що б ви не вирішили у п’ятницю, у суботу все може радикально змінитися. Бережіть здоров’я у неділю і дослухайтеся до новин у понеділок. Вівторок не пасує для фінансових оборудок. Найбільш обнадійливі на цьому тижні середа і четвер.

ВОДОЛІЙ

У п’ятницю родина вимагатиме негайних рішень. Обдумайте все за суботу й неділю, а рішень раніше понеділка не приймайте. У вівторок гарний день для оздоровлення. Не підбивайте підсумків у середу і не витрачайте одразу прибуток четверга.

РИБИ

У п’ятницю не перевтомлюйтеся, в суботу це дасться взнаки. У неділю-понеділок можете зіткнутися з фінансовим обманом. У вівторок неодруженим можна освідчуватися, сімейним пасує родинне свято. Наслідки відчуєте у середу-четвер.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *