Сиротам – комп’ютери та Інтернет

Один з етапів 3D-Проекту – збирання коштів на закупівлю комп’ютерних класів для дитбудинків. Для цього Фонд запроваджує прозорий механізм надання благодійної допомоги через безготівковий переказ коштів (sms, інтернет-платежі, банківські перекази тощо) з публічним web-інтерфейсом, на якому у реальному часі відображатиметься надходження коштів, а згодом – звіт про їхнє цільове використання.

У жовтні проводитиметься спеціалізована підготовка волонтерів, програма якої включає особливості роботи з вихованцями дитбудинків. Здобувши необхідні знання та навички, волонтери зможуть проводити неформальну освітню роботу в дитбудинку свого міста – допомагати дітям освоювати ПК, навчати цільово та безпечно користуватися ресурсами Інтернету, а також допомагатимуть старшокласникам у вивченні загальноосвітніх дисциплін, стануть для них інтелектуальними тьюторами (своєрідними особистими опікунами). 

3D-Проект реалізовуватиметься у 10-ти областях: Вінницькій, Дніпропетровській, Донецькій, Запорізькій, Івано-Франківській, Київській, Львівській, Одеській, Харківській, Чернівецькій. У подальшому планується охопити й решту областей.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *