Лісові дороги відновлюють

Наслідки стихії в лісовому господарстві області  ліквідовують з найголовнішого –  транспортних шляхів. Для відновлення доріг та мостів облаштовуються тимчасові переїзди для вантажного транспорту через русла річок.
Оперативний штаб з ліквідації наслідків стихії, створений в управлінні лісового та мисливського господарства, найперше виїхав на Путильщину. В його роботі взяв участь заступник голови Держкомлісгоспу Валерій ЛОЗИЦЬКИЙ.
Путильський  держлісгосп з шести господарств  обласного управління постраждав від стихії найбільше. Зливами знищено 58,3  кілометрів  доріг  другої і третьої категорій. Збитки становлять 18,9 мільйона гривень.
– Головне зараз – забезпечити горян харчуванням і паливно-мастильними матеріалами, – підкреслив начальник обласного управління лісового та мисливського господарства Василь ВОРОБЧУК.
Прикметно, що нові лісовозні дороги, торік збудовані лісівниками до урочищ Бісків і Черепанка, а також міст через річку Черепанку  вистояли перед стихією. Це свідчить, що  робили їх на совість, з урахуванням належного запасу міцності .
Прес-служба Чернівецького обласного управління лісового та мисливського господарства

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *