25 вересня 2010 телерадіомарафон «Подаруй дитині життя»

Чернівецький обласний благодійний фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя» продовжує об’єднувати зусилля небайдужих буковинців у боротьбі із важкою недугою дітей, що страждають злоякісними захворюваннями.

25 вересня 2010 року о 17.30 відбудеться телерадіомарафон «Подаруй дитині життя», що проводиться спільно з Чернівецькою обласною державною телерадіокомпанією та Чернівецьким обласним центром естетичного виховання «Юність Буковини» Головного управління освіти.

Програма заходів:

17 год. 30 хв. – в студії телебачення Чернівецької державної телерадіокомпанії обговорюватиметься тема: «Благодійність в сучасному суспільстві» ( вул. братів Руснаків,3);

17 год. 30 хв. – благодійний концерт в палаці «Юність Буковини» (вул. Червоноармійська, 5);

17 год. 30 хв. – 41 благодійна акція Фонду «Подаруй дитині життя»

(біля входу до студії облдержтелерадіокомпанії, вул. братів Руснаків, 3).

Мета марафону – привернення уваги суспільства до проблеми дитячої онкології та збір коштів, які будуть використані на придбання ліків для онкохворих дітей.

Запрошуємо до участі керівників та колективи підприємств, організацій, установ, приватних підприємців, громадян Буковини.

Справою допоможемо тим, хто цього найбільше потребує!

Постійні партнери Фонду: відділення кардіоонкогематології ОДКЛ №1 м. Чернівці, ЧФ ВАТ «Укртелеком», аптечна мережа «Гармонія».

Партнер по проведенню телерадіомарафону: PR компанія «Вrendda»

Медіа патронат: обласна державна телерадіокомпанія, радіостудія «Символи», МТРК «Чернівці», радіо «Блиск -FМ», газети «Версії», «Буковинське Віче» та «Молодий буковинець», інформагенства «bukNews» , «Букінфо».

Чернівецький обласний благодійний Фонд допомоги дітям, хворим на рак та лейкемію «Подаруй дитині життя»
58000 м. Чернівці, вул. Гоголя, 12; тел \ факс (0372) 57-31- 47, е-mail: blagovest-buk1@yandex.ru

Чернівецька дирекція АКБ «Форум» м. Чернівці код ЄДРПОУ 21574573 Р/Р 26005301082843 МФО 322948

Запрошуємо всіх небайдужих буковинців до співпраці! Потрапити в біду може кожен, допомогти може лише ближній!

Щороку в Україні діагноз «рак» ставлять 1500 дітям, щодня реєструється в середньому 3 нових випадки захворювання на рак у дітей і 1-2 дитини від цієї хвороби помирає.

У Чернівецькій області на сьогоднішній день є 110 дітей, хворих на рак крові. Понад 70% з них можна повністю вилікувати. Однак повний курс лікування триває до 2-х років і коштує понад 100 000 гривень.

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *