Поезія, музика, тепло спілкування: Віталій Бирчак презентує чернівчанам книгу «Тобі»

 

21 лютого у Чернівцях поет Віталій Бирчак презентує книгу «Тобі», що недавно побачила світ у «Видавництві 21». Презентація відбудеться у Літературному целанівському центрі (вул. О. Кобилянської, 51). Модеруватиме письменник, культурний менеджер Андрій Тужиков. Ліричну атмосферу вечора доповнить музика лідера гурту «Monopolia» Льоші Маркеса, який також візьме участь у презентації. Початок о 18:00.

Книга поезій «Тобі» вийшла на початку лютого. Наразі триває презентаційний тур Віталія Бирчака українськими містами.

«Тобі» – це чуттєва, відверта, емоційно вразлива та емоційно сильна поезія, естетичний вимір якої продовжують ілюстрації художниці Ірини Лоїк, водночас сприяючи творенню довершеного зразка поетичної книги як синтезу мистецтв.

«Емоційно, чуттєво, образно і максимально щиро – як оголений нерв. Тільки невиправний романтик може так творити!» – відгукнулася про вірші Віталія Бирчака поетеса Таїсія Наконечна. Уже 21 лютого чернівчани матимуть можливість у цьому переконатися, почувши автора, який обіцяє на презентації «атмоcферу романтики, лірики і тепла».

Довідка про Віталія Бирчака:

Віталій Бирчак (30 січня 1995) – журналіст, благодійник, поет. Мешкає у Коломиї. Закінчив магістратуру при Чернівецькому національному університеті Імені Юрія Федьковича (у сфері менеджменту організації та адміністрування). Журналіст у «Дзеркало медіа». Заступник директора благодійної організації «Konyk Help».

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *