Чернівчанин Дмитро Сухолиткий-Собчук став членом Європейської кіноакадемії і оголосив кастинг у Чернівцях для нового фільму 

Ще один український режисер і сценарист поповнив ряди європейських кіноакадеміків, повідомляє Terrarium. Він став 35-им у списку тих, що представляють Україну в Європейській кіноспільноті. Загалом організація нараховує близько 3500 європейських кінематографістів, це режисери, сценаристи, продюсери, художники-постановники, композитори, звукорежисери, костюмери, дистриб’ютори та актори.

Нагадаємо, цього року короткометражна стрічка «Штангіст» Дмитра Сухолиткого-Собчука отримала головний приз національного кінофестивалю «Молодість».

Зараз режисер працює над повнометражною ігровою стрічкою «Памфір». Це історія чоловіка, який хоче бути хорошим сім’янином, але доля посилає йому випробування, в яких він звертає з чесного шляху заради своєї сім’ї.

Сценарій фільму розроблений у двох найвпливовіших сценарних майстернях «TorinoFilmLab» (Script & Pitch), 2016 та «MIDPOINT Intensive», 2017. Над виробництвом фільму працює команда студії «BOSONFILM» на чолі з продюсером Олександрою Костіною.

Знімальна група оголосила кастинг на майже десяток ролей у фільмі:

*Памфір – 30-40 років, міцної статури; *Олена (дружина) – 30-35 років, тихої і ніжної краси; *Назар (син) – 12-14 років, міцної комплекції; *Батько – 60-65 років, сивий суворий чоловік;

*Мати – 55-60 років, виразна і вольова; *Віктор – 23-27 років, гарної зовнішності; *Хлопці-близнюки 16-19 років.

Для участі в кастингу надсилайте дві чітких фотографії (портретна та в повний зріст), коротку біографію та контактний номер телефону.  

(У ТЕМІ листа ОБОВ’ЯЗКОВО вказувати – “Памфір. Кастинг” )

Контактна особа:  

Ольга Любарова, кастинг-директор

lyubarova.casting@gmail.com

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Чернівчанин Дмитро Сухолиткий-Собчук став членом Європейської кіноакадемії і оголосив кастинг у Чернівцях для нового фільму ”