Президентські вибори в Україні дійсно можуть бути зірвані…

тягнибок2

Таке побоювання озвучив під час зустрічі з журналістами Буковини кандидат в Президенти України, лідер ВО «Свобода» Олег Тягнибок, якийцього тижня відвідав Чернівецьку область:

– Так, Путін зацікавлений у тому, щоби зірвати вибори 25 травня, а ми зацікавлені в тому, щоби президентські вибори 25 травня відбулися. Бо нам дуже потрібно, аби влада, яку ми оберемо, була легітимною. Та президентські вибори дійсно-таки можуть бути зірвані. І ми знаємо, що під час травневих свят, як це й було оголошене, активізуються сепаратисти: вони чинитимуть різні провокації саме для того, щоби зірвати проведення виборів. Відверто промосковські кандидати, такі як Царьов, публічно заявляють про те, що вони хочуть зірвати вибори і працюють саме на такий сценарій, – так відповів Олег Тягнибок на запитання кореспондента «Версій» щодо можливості зриву Путіним президентських виборів в Україні.

Крім того, Олег Тягнибок нагадав, що вимога Майдану – повна зміна влади. За словами кандидата в Президенти Тягнибока, після президентських виборів, якщо вони пройдуть успішно і ефективно, доцільно провести дострокові парламентські вибори, а також дострокові вибори до місцевих органів влади.

Галина ЄРЕМІЦА, «Версії»

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *