Конференцію «Зроби крок -2019» школярі присвятили пам’яті Першого космонавта України Леоніда Каденюка

23 січня у Чернівецькій гімназії №2 відбулася традиційна XХІV  гімназійна науково-практична конференція «Зроби крок». Основна мета конференції – стимулювати творче, інтелектуальне, духовне зростання науково-технічної майстерності учнівської молоді та впровадження комп’ютерних технологій в навчальний процес.

Учасники секції  «Інформатика та інформаційні технології» присвятили свої виступи пам’яті  льотчика-космонавта, героя України Л.К. Каденюка. 31 січня виконується рік, як пішов з життя Леонід Каденюк. 28 січня об 11:00 у Київському планетарії Українське Молодіжне Аерокосмічне Об’єднання УМАКО “Сузір’я” спільно з Українським аерокосмічним товариством та Радою з екологічної безпеки проведуть відкриття загальнонаціонального тижня пам’яті Леоніда Каденюка. Громадські організації, які він очолював, запроваджують Зірку Каденюка та вручатимуть її вітчизняним діячам науки та ракетно-космічної промисловості, ділитимуться спогадами.






У секції секції «Інформатика та інформаційні технології» ми заслухали 15 доповідей учнів 4, 5, 6, 7, 8, 9 класів, членів гуртка «Байт» Чернівецького ОЦНТТУМ.
Конференція «Зроби крок» секції «Інформатика та інформаційні технології» проходила за такими напрямками:
– навчально-демонстрацiйнi програми;
– ігрові програми;
– художньо-графiчнi композиції;
– створення документів прикладного призначення;
– навчально-демонстраційні презентації.

Музичне вітання від Нікіти Войни.




Всі учні отримали дипломи та сертифікати, а також масу задоволень та спробували себе у проведеному дослідженні, відчули радість від успіху. Юні науковці отримали безцінний досвід самостійного пошуку, публічного виступи, спілкування, ведення дискусії.





Учасники конференції здобули величезний та цікавий досвід, але головне, усвідомили власний потенціал – «я можу досягти всього!»
Любить нові враження, нові цікаві справи, зміни в житті.
Прямуйте до великих цілей!
Успіхів всім!

Більше фото з конференції за посиланням – «ЗРОБИ КРОК – 2019»

©Тетяна Спориніна,
фото автора

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

Думок на тему “Конференцію «Зроби крок -2019» школярі присвятили пам’яті Першого космонавта України Леоніда Каденюка”