Неамериканська мрія: школяр з Ванчиківців відкрив студію краси

16-річний Маріо Флоря з Ванчиківців Новоселицького району відкрив власну студію краси «Mario Studio». Працює щодня після уроків. Має вже майже сім десятків постійних клієнтів. Хлопець розповідає журналістам, що перукарською справою зацікавився в 7 класі, починав із плетіння кіс, тренувався на манекені. Першою клієнткою була дівчина-односільчанка. Далі робив зачіски випускницям. У 14 років уперше зробив зачіску нареченій та ще й її матері та сестрі з Чернівців, заробив аж 600 гривень. Почали з’являтися нові клієнти.

Коли виникла ідея відкрити студію краси, знайшов приміщення на 50 «квадратів», купив меблі, професійні інструменти, якісну косметику, створив логотип для банерів, – розповів Маріо. Ціни за обслуговування в «Mario Studio» стартують від 200 грн.

«Сам буду постійно їздити на навчання і вдосконалюватися. Активно розпочну після закінчення школи. Якщо не вдасться, поїду за кордон. Хоча цього не хочу: шкода своїх клієнтів. Маю надію, що задумане здійсниться в Україні», – додав юний перукар.

Вл. інф., фото gazeta.ua

Залишити коментар

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *